mesela ben üniversitede okuyorum- açıköğretimdede okuyabiliyormuşum galiba kimliği gösterip. bunların başvurularını ne zama birde harc ne kadar acaba?
KAYIT TARİHİ EKİMİN 3-19 ARASI HARC ÜCRETİ 150 MİLYON
kardeş çok saol- acayip açıklayıcı olmuş..
quote:
Orjinalden alıntı: pcforum
Hemen söylim.
Toplam 1 yıllık harç 290 ytl. 1 yıllık devletin kestiği vergi 66 ytl.
Bunları 2 taksitde ödeyebiliyorsunuz yani dönemlik.
yani 150 ytl + 33 ytl = 183 ytl ödeyeceksiniz. Bu ilk taksit.
İkinci taksit olan 140 ytl + 33 = 173 ytl'yide 24 mart 2006 ya kadar ödeyeceksiniz.
Bunlar ingilizce öğretmenliği ve büro yönetimi bölümleri haricinde tüm 4 senelik açık öğretimleri kapsamaktadır.
Ödemeleri tüm vakıfbank şubelerine TC KİMLİK numaranızı verecek yapabilirsiniz. Her 2 ödeme içinde 2 tane dekont almayı unutmayın.
66 ytl olan kısım cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkısıdır. Ödemek mecburidir.
Kaynak ; Açık Öğretim Bürosu , Açık öğretim kitapçığı (S7-T2), Anadolu üniversitesi Açık öğretim fakültesi.
ya ben parayı yatırdım iki ücreti tek makbuza yazdılar ondan da 2 nüsha verdiler ama makbuzda iki ücretinde adı yazıyor olmazmı böyle
Ben 2 yıllık bilgisayar programcılığından geçtim işletme açık öğretime , anırım 1 senede hazılrık okuyacağım . yine aynı miktar ı yatırıyoruz değil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: ubyz
ya ben parayı yatırdım iki ücreti tek makbuza yazdılar ondan da 2 nüsha verdiler ama makbuzda iki ücretinde adı yazıyor olmazmı böyle
Sorun yok benimki de öyleydi. Dün gittim kayıt oldum. 1 tanesi sende kalıcak diğerini vericen.
höööö arkadaşlar ben bu ek kayıtlara baş vurdum ne zaman açıklanaca bunlar ve formun arkasında açık öğretim 55 ytl diodu yanıldım mı????
yaw beyler bu konuda cidden hiç bir bilgim yok ben bu ek yerleştirmelerde açık öğretim yazdım formun arkasında katkı payı 55 ytl yazıodu bide bu kayıtlar 24-28 ekimde olacakamış lütfen yardım edin
mesela ben üniversitede okuyorum- açıköğretimdede okuyabiliyormuşum galiba kimliği gösterip. bunların başvurularını ne zama birde harc ne kadar acaba?
Kimliği gösterip olayı yok. Sınava gireceksin sonra orayı tercih edeceksin. Aynı sene iki yere kayıt olamazsın. İstisnası ise önceden kayıt yaptırırsın eçık öğretime. Sonrada ek kontenjanla örgün kazanırsan olur. Yani kısaca sınava girmen şart ve aynı sene kayıt olamazsın. %100 fazla açıköğretime kayıt parası ödeyeceksin. Eğer önce açık öğretime kayıt yaptırıp sonra örgünü kazanırsan ödemezsin %100 fazla ödemezsin.
ben bugün kayıt oldum 183 milyonun dışında ayrıca kitap parası yok kayıt olduktan sonra kitapları alabiliyorsunuz
eğer paso alacaksanız yanınızda fazladan 1 resim ve 5 ytl bulundurun
eğer aksarayda kayıt olacaksanız sokağa girdiğinizde başınıza üşüşen kurs ve kitap broşürleri dağıtanları görünce sakın şaşırmayın
ben ek kontenjanada başvurdum yarın a.ö. kaydımı yaptıracam ama ek kontenjanı kazanırsam ne olacak yatırdığım harç boşuna mı gidecek. ben bu işi hiç anlamadım çok saçma bi sistem neden a.ö. kayıt tarihleri daha uzun değil ya da neden ek kont. daha erken açıklanmıyor? ve de katkı kredisine başvurmuştum a.ö. okuduğum için bundan yararlanabiliyor muyum?
yaw beyler bize yardım etmeyecek misiniz? bende aöf' e ek kontenjanda başvurdum şimdi bu ek kontenjanlarda kesin aöf' ü kazanıcam o zaman kayıt yaptıramiicam mı? yaw Allah rızası için biri msn den konuşsun yada şuraya mesaj atsın
Saol arkadaşım aradım numarayı adamlar pinpon topu gibi bi ona bağlıyo bi ona bağlıyo en son biriyle konuştum lavuk ööle bi gıcık konuşuo ki harç ücreti ne kadar diorum öncekinin aynısı dio!!! lan ne öncesi dana sonra adam gibi anlattı lütfettide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme