Bildirim
AÇIKTA KALMA İHTİMALİM SAY46K
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ODTÜ veya GSÜ matematik kaç k ile kapatır sizce
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ona göre ufaktan çalışmalara başlayacağım arkadaşlar
Hocam keşke okulların sıralamasını da yazsanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ matematik 41500
GSÜ matematik 39k
Ankara bilgisayar 42k
ted yazılım yeni açılan bir bölüm
türk alman üniversitesi mühendislikleri 30-40k arası o yüzden geleceğini pek düşünmüyorum
Tau ee veya ted yazılım bir ihtimal gelebilir ama pek sanmıyorum,galiba mezunsunuz hocam.Gelirse bu ikisinden biri gelir.
ODTÜ matematik gelme ihtimali yok mu sizce hocam
Benim gördüğüm kadarıyla artık insanlar çok iyi üniversitelerde temel bilim okumaya daha sıcak bakıyor,o yüzden sıralamalar yükseliyor dikkat ettiyseniz ama ön sıralardaki tıp ve mühendislik kontenjan artışları düşünülürse bir ihtimal gelebilir ODTÜ ama bence kendinizi gelmeyecek gibi hazırlayın.Gelirse güzel bir sürpriz olur.
Odtü fizik de ekleseydiniz keşke hocam
haklısınız hocam öyle cidden bilkent matematik 45k dan 33kya fırlamış 2019 da
hocam mutlu olacağım tercihleri yaptım hiç olmazsa 2.mezun senemde daha iyisini yaparım en kötü ODTÜ fizik olur diyordum o yüzden yazmadım
Anladım hocam başarılar size umarım mutlu olursunuz
sağolun hocam teşekkürler
Ted yazilim gelir size hocam ankarada yazilim muhendisliginde en iyi atilim o bile 42k civari ted de 47 48k ile kapatır
Ne kadar değişik adamlarsınız lan bir hedefiniz yok mu sizin bi matematik yazmış bi makine yazmış bi mekatronik yazmış değişiksiniz vesselam -
Hocam büyük ihtimalle kalacaksınız mezuna
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X