Şimdi Ara

Boğaziçi Edeyat için mezuna kalınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ig hesabıma gelen soruyu aynen atıyorum. Kız ille de edebiyat diyor. Arkadaş cevap verene kadar siz ne dersiniz 1.1k yapmış

"abi teşekkürler öncelikle dediklerinin hepsine katılıyorum. boğaziçi gelmez gibi, yeditepe de %50 burslu sıralamasına göre seçilir gibi durmuyor.

tobb fena burs veriyor abi, eğer bu sıralamayla girmiş olursam 7.2k para veriyor aylık, 1.7k kesintiyle tercihen konukevi sağlıyorlar.

son olarak 1.1k sıralamayla İstanbul üni, hacettepe yazmak da basit değil, sıralama boşa gidiyor gibi oluyor. Yani bunu yapacağıma mezuna kalırım gibi geliyor.

son olarak boğaziçi edebiyat yazmış arkadaşına sorarsan abi çok memnun olurum, mezuna kalmaya değer derse sadece boğaziçi ve tobb yazıp sonuç gelmesini beklerim.

ilgin için teşekkürler abim, iyi günler."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben ona şunu yazmıştım üstteki söylediklerinden önce:

"Boğaziçi hiç gelmez gibi duruyo hem sıralaması düşme trendinde hem de kontenjanı 60 dan 30 a düşmüş tobb 3 kişi aldığından hiç belli olmaz ilk 500 le de kapatabilir 1500 le de.

İstersen senin için Boğaziçi edebiyat yazmış arkadaşıma soriyim önerir mi mezuna kalmaya değer mi, iş imkanları nasıl diye ama bence edebiyat için mezuna kalmaya değmez be kardeşim he ilk 100 gelecekse burs verebiliyorlar o zaman değer de o da biraz şans ve sana bağlı

Yeditepeye gelirsek harçlık veriyorsa düşünülebilir de %50 burslusu 1 milyondan daha kötü sıralamaya kapatmış bir yer onu da belirtmek gerek. (3 burslu 22 %50 kontenjan var) tobb a gelirsek o da aslında aynı yaklaşık 1 milyonla kapatmış %50 si.

Bunu şundan diyorum ortamın iyi olmayacak bu iki özelde de ve edebiyat da iş imkanı olmayan sadece network yaparak yükselebileceğin bir bölüm ondan Boğaziçi ağır basıyor.

Ben harçlık vermiyorlarsa özeller; İstanbul, Marmara, hacettepeyi tercih ederdim sanırım."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tutuyor mu emin değilim ama ben olsam boğaziçi okul öncesi seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.