Şimdi Ara

açıktan 2. üniyi okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda bilgisayar müh. 1. sınıf öğrencisiyim. aynı anda açıköğretimden de okul okumak istiyorum. bu konu hakkında özelden yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

mesela hangi bölümlere kayıt yapabilirim ? ne zaman kayıt yapılır ? bulunduğum bölgede bulunan bölümleri mi sçebiliyorum sadece yoksa istediğimi seçip okuduğum ilde sınavını mı oluyorum nasıl olo,uyor tam anlamadım gitti

• ikinci üniversite diye aratırsan bulursun daha çok bilgi.

aof ikinci üniversite için başvuru yapacaksın kayıt zamanı.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Programlar.html

sağ taraftaki lisans programları seçebileceğin 4 yıllıklar. bunlar Anadolu Ünivesitesi bilgileri.

Açıktan Erzurum Atatürk Üniversitesi okuyanlar da var ama o konuda bilgim yok. kısa araştırmayla bulunur muhtemelen.
  • Anadolu yniversitenin açık öğretim lisans ve onlisans bölümlerinin tumunu okuma hakkına sahipsin.tek yapman gereken kayıt zamanı gerekli olan evrakları tamamlamak.onlar;harç parası öğrenci belgesi ve on kayıt başvuru formu.lakin bu yıl kayıt olamazsınız çünkü basvurular.universitelerin açılmasına paralel oluyor.eylül veya ekip ayın da 2. Üniversite kayıtlarını alır anadolu üniversitesi.
    Erzurum ataturk üniversitesi uzaktan eğitim yapar.oraya başvuru yapamazsın.yapabilsen bile tavsiye etmiyorum.finaller için Erzurum'a gitmen gerekir.aof nin her ilde temsilcilikleri olduğundan bulunduğun şehirde yada hangi şehirde sınava girmek istiyorsan; o şehri sevebilirsin.saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ikinci üniversite diye aratırsan bulursun daha çok bilgi.

aof ikinci üniversite için başvuru yapacaksın kayıt zamanı.

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/Programlar.html

sağ taraftaki lisans programları seçebileceğin 4 yıllıklar. bunlar Anadolu Ünivesitesi bilgileri.

Açıktan Erzurum Atatürk Üniversitesi okuyanlar da var ama o konuda bilgim yok. kısa araştırmayla bulunur muhtemelen.

sadece lisanslardan mı seçebiliyorum. ön lisanstan bankacılık okuyamaz mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist05

Anadolu yniversitenin açık öğretim lisans ve onlisans bölümlerinin tumunu okuma hakkına sahipsin.tek yapman gereken kayıt zamanı gerekli olan evrakları tamamlamak.onlar;harç parası öğrenci belgesi ve on kayıt başvuru formu.lakin bu yıl kayıt olamazsınız çünkü basvurular.universitelerin açılmasına paralel oluyor.eylül veya ekip ayın da 2. Üniversite kayıtlarını alır anadolu üniversitesi.
    Erzurum ataturk üniversitesi uzaktan eğitim yapar.oraya başvuru yapamazsın.yapabilsen bile tavsiye etmiyorum.finaller için Erzurum'a gitmen gerekir.aof nin her ilde temsilcilikleri olduğundan bulunduğun şehirde yada hangi şehirde sınava girmek istiyorsan; o şehri sevebilirsin.saygılarımla...

zaten sorumu cevaplamış hocam. teşekkürler. sizce ne seçilebilir peki ? birde sınavların normal okul sınavlarımla çakışma ihtimali var mıdır

• önlisans da olur.

bir iki yıl önce lisans mezunu önlisans diplomasını kullanamıyordu. artık kullanabiliyor sanırım. ben o zaman maliyeye yazılmıştım. örgün öğretimden geçtiğim temel dersleri saydırma işlemini ikinci dönem yapmasam bu sene mezun olabiliyordum ama 1 kredi eksik kaldığı için bir dönem uzuyor. okuması da dersleri geçmesi de çok basit geldi bana. ilk dönem yüksek onur belgesi aldım. ders çalışmayı da sevmem. o kadar yani.
  • cevaplar anadolu aöf istanbul auzef ve atatürk aöf ye göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.