Şimdi Ara

Acil 0 km Araç Alımı: Opel Astra Classic III

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 0 km Opel Astra Classic III 1.3 hb cdti dizel otomatik aracı almaya karar verdik. Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Araç tercihimiz kesinlikle dizel olacak. 2. el araçlara güvenmiyorum çünkü bişeyi yok denilen araçlara sorgulama yaptırdığımda hep hasarlı, darbeli vs. cıkıyor. Bu sebepten dolayı kesin olarak 2. el araçtan vazgeçtim. Alacağım araca en az 3 sene bineceğim. Bu yüzden bu aracı mantıklı buldum. 3 yıl muayane derdi yok, vergisi ucuz. Lütfen sizde düşüncelerinizi hızlı olarak belirtiniz. Başka düşünebileceğim alternatif bu tip araçlar varsa lütfen yardımcısı olunuz. Araç sedan da olabilir.

ayrıca bu aracın aralık ayında satıldığı fiyatı biliyorsanız da lütfen ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbkbjk -- 9 Şubat 2012; 2:15:01 >

• Üzerindeki şanzıman otomatik şanzımanların yüz karası olarak adlandırılabilecek niteliktedir. Alışıncaya kadar çok yadırgarsınız çalışma şeklini. Onun haricinde f/p olarak şu an sınıfındaki en iyi araçlardan birisi Astra Classic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Üzerindeki şanzıman otomatik şanzımanların yüz karası olarak adlandırılabilecek niteliktedir. Alışıncaya kadar çok yadırgarsınız çalışma şeklini. Onun haricinde f/p olarak şu an sınıfındaki en iyi araçlardan birisi Astra Classic.
    Dizel motoru manuelde bile performanssız bi de otomatikte düşünün artık.Ayrıca easytronic sarsıntılı vites geçişleriyle konforu da azaltan bir unsur olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Dizel motoru manuelde bile performanssız bi de otomatikte düşünün artık.Ayrıca easytronic sarsıntılı vites geçişleriyle konforu da azaltan bir unsur olabilir.

Alıntıları Göster
    Manueli arkadaşımda var ve temmuzdan beri kullanıyor. 39.500'e almıştı temmuzda ama geçenlerde Samsun Reis Opel Bayisinde bi alıcıyla görüştük, yalan olmasın 43 civarı fiyat vermişlerdi sanırım. Bence araç çok konforlu, performansı kötü diyemem ama çok da fazla bişey beklemeyin.

Otomatikleri hakkında pek iyi şeyler duymadım desem yalan olmaz. Mümkünse manuele yönelin derim.

• seçim guzel fakat... Otomatık almak ıstıyorsanız paranızı sokağa atmış olursunuz Bu aracı manuel alıcaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 10 Şubat 2012; 1:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

Manueli arkadaşımda var ve temmuzdan beri kullanıyor. 39.500'e almıştı temmuzda ama geçenlerde Samsun Reis Opel Bayisinde bi alıcıyla görüştük, yalan olmasın 43 civarı fiyat vermişlerdi sanırım. Bence araç çok konforlu, performansı kötü diyemem ama çok da fazla bişey beklemeyin.

Otomatikleri hakkında pek iyi şeyler duymadım desem yalan olmaz. Mümkünse manuele yönelin derim.

fiyatlar maalesef epey arttı..kıyaslama doğru olmayabilir ama geçen yıl aralık ayı yani 2010 aralık sonu 2011 e girerken 111. yıl astra sedan full dizeli 37.000 TL idi..
  • arkadaşımda bahsettiğiniz aracın 111.yıl özel seri 1.3 cdti sedanı vardı.15.000 km de sattı.konforundan ve performansından (1.ve 2.vites hariç) memnundu.ancak seyir halindeyken direksiyonun kitlendiğini ve soğuduğundan dolayı sattığını söyledi.sorunun kronik olup olmadığını araştırın derim(sizi araçtan soğutmak için yazmadım)ayrıca daha sağlıklı bilgiyi bu araçları kullanan forumdaşlar verecektir.saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

arkadaşımda bahsettiğiniz aracın 111.yıl özel seri 1.3 cdti sedanı vardı.15.000 km de sattı.konforundan ve performansından (1.ve 2.vites hariç) memnundu.ancak seyir halindeyken direksiyonun kitlendiğini ve soğuduğundan dolayı sattığını söyledi.sorunun kronik olup olmadığını araştırın derim(sizi araçtan soğutmak için yazmadım)ayrıca daha sağlıklı bilgiyi bu araçları kullanan forumdaşlar verecektir.saygılar.
    Ben manuelini kullandım ne aldığınızı bilirseniz sorun yok. Işıkta hızlı kalkış yaparak kendini tatmin eden insan grubuna ait değilseniz İstanbul trafiğinde hiçbir eksiğini görmedim. Şehirlerarası zaten sorun yok. Yol tutuşu falan iyidir. Yalnız easytronic Corsa kullanmış olma tecrübeme de dayanarak söylüyorum şanzımanı biraz can sıkabilir kullanırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkbjk

Merhaba arkadaşlar, 0 km Opel Astra Classic III 1.3 hb cdti dizel otomatik aracı almaya karar verdik. Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Araç tercihimiz kesinlikle dizel olacak. 2. el araçlara güvenmiyorum çünkü bişeyi yok denilen araçlara sorgulama yaptırdığımda hep hasarlı, darbeli vs. cıkıyor. Bu sebepten dolayı kesin olarak 2. el araçtan vazgeçtim. Alacağım araca en az 3 sene bineceğim. Bu yüzden bu aracı mantıklı buldum. 3 yıl muayane derdi yok, vergisi ucuz. Lütfen sizde düşüncelerinizi hızlı olarak belirtiniz. Başka düşünebileceğim alternatif bu tip araçlar varsa lütfen yardımcısı olunuz. Araç sedan da olabilir.

Otomatik istiyorsan, en iyisi klasik GM otomatikdir. Bu da Chevroletde var, ama benzinli. Bir de yeni Astra kasa da var ama o da benzinli.

Illa ki dizelse, yeni Aveo hem daha guvenli olur hem daha ucuz ama otomatik degil. Ayni motor, ama daha yeni teknoloji.

Muayene derdini de buyutmeyin, bir Cumartesi sabahi gidiyorsunuz, iki sene icin muayene almak topu topu iki saat suruyor. Her iki senede bir 150TL masraf icin 40bine araba mi alinir. Hem eski arabanin MTV daha dusuk. Acikcasi, Opel bayinde araba almak icin daha cok zaman harcaniyor. Iki saatte islemlerinizi bitirip gonul rahatligi icinde cikabilirseniz (arabayi kontrol etme ve bilgi alma dahil) tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4zf6

quote:

Merhaba arkadaşlar, 0 km Opel Astra Classic III 1.3 hb cdti dizel otomatik aracı almaya karar verdik. Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Araç tercihimiz kesinlikle dizel olacak. 2. el araçlara güvenmiyorum çünkü bişeyi yok denilen araçlara sorgulama yaptırdığımda hep hasarlı, darbeli vs. cıkıyor. Bu sebepten dolayı kesin olarak 2. el araçtan vazgeçtim. Alacağım araca en az 3 sene bineceğim. Bu yüzden bu aracı mantıklı buldum. 3 yıl muayane derdi yok, vergisi ucuz. Lütfen sizde düşüncelerinizi hızlı olarak belirtiniz. Başka düşünebileceğim alternatif bu tip araçlar varsa lütfen yardımcısı olunuz. Araç sedan da olabilir.

Otomatik istiyorsan, en iyisi klasik GM otomatikdir. Bu da Chevroletde var, ama benzinli. Bir de yeni Astra kasa da var ama o da benzinli.

Illa ki dizelse, yeni Aveo hem daha guvenli olur hem daha ucuz ama otomatik degil. Ayni motor, ama daha yeni teknoloji.

Muayene derdini de buyutmeyin, bir Cumartesi sabahi gidiyorsunuz, iki sene icin muayene almak topu topu iki saat suruyor. Her iki senede bir 150TL masraf icin 40bine araba mi alinir. Hem eski arabanin MTV daha dusuk. Acikcasi, Opel bayinde araba almak icin daha cok zaman harcaniyor. Iki saatte islemlerinizi bitirip gonul rahatligi icinde cikabilirseniz (arabayi kontrol etme ve bilgi alma dahil) tebrik ederim.
    Bagajı yok denecek kadar küçük ve tavanı çok alçak özellikle arkaya doğr, aile aracı olarak kullanacaksanız küçük gelebilir.

• quote:

quote:

f/p olarak şu an en iyi araçtır. otomatiğini bende önermem. manueli en güzeli. sedan'da dizel otomatik yok bu arada. araçta pek yok aslında, istanbul'da 3-5 tane kaldığı söyleniyordu forumda. yalnız samsun'da bir bayi epey bir araç toplamış. haliyle fiyatları aralık kampanyasına göre oldukça yüksek. aralıkta ben dizel manuelini 40bine almıştım, yanında bir sürü hediyesi ile birlikte. şu an 43binlerde sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bagajı yok denecek kadar küçük ve tavanı çok alçak özellikle arkaya doğr, aile aracı olarak kullanacaksanız küçük gelebilir.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle tavsiye etmem. Astranın en az tutulanıdır. 1.3 Dizel - 90 BG - 1300 Kg. Araba resmen yokuş yukarı kalkışlarda can çekişiyor.
  • f/p olarak en iyi araç. İstanbulda bulabilirseniz 40-42.000 arasında bir fiyata alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

f/p olarak en iyi araç. İstanbulda bulabilirseniz 40-42.000 arasında bir fiyata alabilirsiniz.
    dizel üretimi durduğundan bulunamama ihtimali var. bence önce aracı bulun sonra yorumlara bakın. son olarak manuele yönelmeniz daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuphiBA

dizel üretimi durduğundan bulunamama ihtimali var. bence önce aracı bulun sonra yorumlara bakın. son olarak manuele yönelmeniz daha doğru olur.

Alıntıları Göster
    ben olsam golf 1.6 tdi manuel alırdım imkan varsa dsgde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Alıntıları Göster
    Yeni astra niye düşünmüyorsunuz acaba? fiyat farkı ne kadar var gerçi tam bilmiyorum ?
  • quote:

quote:

Aynı motor tamam da aynı segment mi acaba?

• quote:

dünyanın en saçma yorumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

dünyanın en saçma yorumu

Başlığı okumadan direk dalmış .

Ayrı bir konu millet ne kadar otomatik vites düşkünüymüş her VW 'e DSG ekleme meraklısı çıktılar. 2-3 sene kullansınlar bir masraf açsın %90 elveda der otomatiğe.

Astra Hb F/P si uygun Kasa her ne kadar eskide olsa güncel piyasaya göre hala iyi sayılır.Şimdiye! göre fiyat iyi hatta 3-5 ay önce daha uygundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

dünyanın en saçma yorumu

Başlığı okumadan direk dalmış .

Ayrı bir konu millet ne kadar otomatik vites düşkünüymüş her VW 'e DSG ekleme meraklısı çıktılar. 2-3 sene kullansınlar bir masraf açsın %90 elveda der otomatiğe.

Astra Hb F/P si uygun Kasa her ne kadar eskide olsa güncel piyasaya göre hala iyi sayılır.Şimdiye! göre fiyat iyi hatta 3-5 ay önce daha uygundu

Alıntıları Göster
    Dizelleri artık üretilmeyecektir. Euro 4 standartını karşılıyordu bu dizeller, yeni uygulamada Euro 5 standartlarını tutturamadığı için gelmeyecek. Ellerinde kalmış bayiilere bakmalı, arkası yok. Ama benzinlileri geliyor halen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.