Şimdi Ara

ACİL 1650 TL GTX 980 Tİ ALINIR MI ZOTAC AMP EDİTİON YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta belirttiğim gibi yardımcı olur musunuz ?

• Alınır. Gtx1070 ile h.h aynı performansı verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır da dikkat et piyasada çok fazla kurnaz var. Fiyatların uçtuğunu görüp piyasa altına milleti dolandırmaya çalışıyorlar.
  • https://www.sahibinden.com/masaustu-donanim?query_text_mf=gtx+1070&query_text=gtx+1070&sorting=price_asc

Uygun-yakın fiyata gtx 1070 ( güvenilir ) bulabilirsen çok daha mantıklı tercih olacaktır. 1-2 ay önce baktığımda sahibinden.com piyasası 1900 TL lerdeydi. Şimdi 1750 Tl lere düşmüş. GTX 1070 gerek performans gerek az güç harcama/ısınma babında daha iyi kart. Ama iyi fiyata düzgününü bulabilir misin orasını bilemem.
  • VALLA ÇOK KARARSIZ KALDIM TESTLERE BAKTIM KART UÇUYOR YANİ ANLAM VEREMEDİM ALACAĞIM KİŞİDE İKİ AYNI KART TAKILI PCDE ÇOK YORULMUŞMUDUR SİZCE ?
  • osein O kullanıcısına yanıt
    Dinlenmis olanini sana verecek hali yok :) hangisi en cok kullanildiysa onu verir yanliz, adamin dolandirici olmadigindan emin ol ilk önce... sahibinde sürüsüne fake insan var, hep böyle güzel fiyatlar yaziyorlar falan, elden al. Alirken test yapmak istediginide söyle. 1 saat kadar test yaparsin. bir iki oyun acarsan, time spy testini heaven benchmarki falan yaparsin. Öyle alirsin. Öyle al gülüm ver gülüm yaparsan, basin agriyabilir.
  • garantili 1070 i alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    elden alabilirsin dedi de gidip almam inkansız il dışı olduğu için ama baktım her yerden güvenilire benziyor almalımıyım sizce ?
  • osein O kullanıcısına yanıt
    Letgodaki ilani bende gordum bana pahali geldi acikcasi max ederi 1060 parasi cunku 1600 2k arasinda 1070 bulunabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    hocam 1060 lira mi 1600 lira mi demek istediniz? cünkü 900-1000 lira arasi gtx 970 satiliyor.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Gtx 1060 parasi verilir dedim max yani 1300 1500 arasi

1500 un ustune cikarsam alicak olsam 1070 tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1070'i tercih etmek daha mantıklı.
    Sebeplerine gelecek olursak;
    -Büyük ihtimal garantisi devam ediyordur.
    -Enerji tüketimi daha düşük(980Ti 250W , 1070 150W)
    -Daha az yorulmuş olması.
    -Yeni seri olması.
    -Performanslarının yakın olması.
    Tüm bu sebeplerden ötürü üstüne biraz daha verilip 2.el 1070 alınır. Ayrıca ilan sahibinin uygun fiyat yazıp dolandırma niyeti de olabilir dikkatli olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.