öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu gün bir dell 6400 cs11 siparişi vereceğim büyük ihtimalle fiyat 2150 ytl yanında samsung s500 digital fotograf makinesi canta ve bir de mouse koparabildim sizce fiyat nasıl acil cvplarsanız sevinirim. laptop nasıl kullananlar da yorumlarsa memnun olurum
fiyat çok kötü alma sakın bu model çok daha iyi ondan bu saatten sonra cs11 alınmaz ayrıca cs 11 leri kont getiriyor diye biliyorum ben kontun getirdiği dell alınmaz infronic garantili ise al aldığın yere mutlaka sor
nasıl fiyat cok kötü kamerayı 250 ytl saysan zaten 1900 e geliyor senin gösterdiğinle arasında 420 ytl fark var bana cs 11 in özellikleri yeterli görünüyo eger ce2o nun ekranı x1600 falan olsaydı belki düşünürdüm
verdiğim modelde ekran özelliklerine bak anlarsın ozaman ayrıca kont
arkadaşım ii hoş diosunda 420 ytl lik farkı vermem olanaksız sadece ekran özellikleri bence bu kadar fiyat farkını hak etmiyor kontun ne gibi bi problemi oldu şimdiye kadar da bunları söylüyorsun
dostum hayırlı olsun bende aynısını aldım sanırım 1630 usd idi
kont sattığı dell ürünlerinde doğru düzgün garanti hizmeti sağlıyamıyor
nasıl alıyosun arkadaşım bu fiyata özel bier tanıdık mı var biraz açarmısın???
quote:
Orjinalden alıntı: crhakan
öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu gün bir dell 6400 cs11 siparişi vereceğim büyük ihtimalle fiyat 2150 ytl yanında samsung s500 digital fotograf makinesi canta ve bir de mouse koparabildim sizce fiyat nasıl acil cvplarsanız sevinirim. laptop nasıl kullananlar da yorumlarsa memnun olurum
bence alın iyi fiyat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme