Şimdi Ara

Acil !!! 95 oktan benzin yerine 95 oktan E10 benİn koydum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 model nissan Juke araya yanlışlıkla %10 etonollu 95 oktan e10 benzin koyduk fülledik bide bir sorun sıkıntı yaşarmıyız ne yapmak lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birşey olmaz sakin olun sadece 1 depoda gitmesi gereken mesafe kisalacaktir fakat size performans olarak geri dönüşü güzel olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yuzde 10 dan bir sey olmaz. ZAten bazi ulkelerde benzin diye satilanin icinde yuzde 10na kadar ethanole musade ediliyor o yuzden motorlar buna gore yapiliyor.

Yine de icinize sinmiyorsa ceyrek depo bitince tekrar fullersiniz oran baya azalmis olur.
  • Fişşek olur araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Oldu zaten 😃

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Performansı gaza bastığım an hissettim. Almanya da yaşıyorum ben yeni adaptasyon oluyorum daha böyle ufak tefek hataları yapıyorum istemsiz... işe girnce c63 yada m2 almayı planlıyordum.. demekki e10 almak gerekiyor bu araçlara 😎

• quote:

Orijinalden alıntı: funmanias

Performansı gaza bastığım an hissettim. Almanya da yaşıyorum ben yeni adaptasyon oluyorum daha böyle ufak tefek hataları yapıyorum istemsiz... işe girnce c63 yada m2 almayı planlıyordum.. demekki e10 almak gerekiyor bu araçlara 😎
    iş yokken juke işe girince c63 ya da m2 ha iyimis güle güle binin. ben de 31 yasindayım 6 senedir çalışıyorum 70 yaşımda felan alabilirim m2:)
    e10 dan da bi şey olmaz. millet e85 dolduruyor deposunu o daha fena ortalama 1-2 saniye etkiliyor 0-100 degerini aracın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Lt Gaz Kaç Kg
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nephalem N kullanıcısına yanıt
    Benim yaşta 28. Buraya geleli 6 ay oldu henüz... burda araba para değil bi arabaya binince kendini de özel hissetmiyorsun tr deki gibi en boktan işi yap Almanyada 3 ay sonra lambo alır öder binersin. ( tabi benzin haricine paran kalmaz orası ayrı :) )

• pistonunda noktacık yanıklar olmaması için aracı olabildiğince düşük devirde kullan depo bitene kadar mazot alma

şuanda benzin hafifolduğu için motorinin üstünde,5 litrelik mazot al şişeye doldur,yakıt az işareti çıktığında 30 km daha git takviye yap yola devam
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani anlamadım dizel araca benzin yada benzinli araca dizel almadım sanırım konuyu yanlış anladınız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.