Bildirim
acil agileeee
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazen bu tip durumlar yapar GPRS bağlantısı her zaman uygun hızda olmuyor MSN de malüm bu günlerde bi tuhaf zate -
Valla ben bugüne kadar çok defa kurdum kaldırdım bu agile messenger ı ama hiç bir kere ne ıcq ne yahoo nede msn e bağlanamadım, ya bu işin bi püf noktasımı var, bağlananlar nasıl bağlanıyor bilenler anlatsında bizde bağlanalım... -
Eğer telefonunda GPRS ayarları düzgünse bi gir wap browser awww.google.com yaz eğer sayfa açılırsa agile messenger da bağlanır -
gprs in ayarlarından gprs bağlatı tipini wap yerine internet seçerseniz bağlanırsınız. ozaman operayı da kullanırsınız agileyi de ama servisleri kullanamazsınız wap adreslerine girmek için operayı kullanmak zorunda kalıyorsunuz çünkü gprs tipi internet seçtiğiniz için. -
quote:
Orjinalden alıntı: siirlerefendisi
gprs in ayarlarından gprs bağlatı tipini wap yerine internet seçerseniz bağlanırsınız. ozaman operayı da kullanırsınız agileyi de ama servisleri kullanamazsınız wap adreslerine girmek için operayı kullanmak zorunda kalıyorsunuz çünkü gprs tipi internet seçtiğiniz için.
+1. Diger turlu baglanmiyor.. -
turkcell kullanıcıları agile messanger, web tarayıcıları ve pop3 mail icin Turkcell Mail ayarlarını kullanmak zorunda... yani arkadaşın dediği gibi erişim noktasını wap yerine internet yazmanız yeterli -
walla arkadaşlar bende yahoodan bağlanabiliyorum ama msnden bitürlü başaramadım -
Peki gprs le pc yi nete bağlayamamanın nedenide bu erişim noktasının wap olması olabilirmi, dediğiniz gibi erişim noktasının adını internet yazarak değiştirdim ve agile ile bağlanabildim. bu şekilde pc ile de bağlanabilirmiyim??? -
quote:
Orjinalden alıntı: FasoAGA
Peki gprs le pc yi nete bağlayamamanın nedenide bu erişim noktasının wap olması olabilirmi, dediğiniz gibi erişim noktasının adını internet yazarak değiştirdim ve agile ile bağlanabildim. bu şekilde pc ile de bağlanabilirmiyim???
Aynen öyle -
quote:
Orjinalden alıntı: timomass
turkcell kullanıcıları agile messanger, web tarayıcıları ve pop3 mail icin Turkcell Mail ayarlarını kullanmak zorunda... yani arkadaşın dediği gibi erişim noktasını wap yerine internet yazmanız yeterli
[aynenen -
Benim Superonline GPRS aboneliğim var, Agile messenger a Superonline ın ayarları etkin iken bağlanırsam, Bağlantı ücreti turkcell e mi yazar Yoksa Superonline a mı???? -
Menü -> Tools -> Settings -> Connection ->
Access points -> Options -> New Access point ->
Use default settings (sağ klik ile çıkıyor) -> YES
Connection Name => Internet (herhangibir isim verilebilir)
Data Bearer => GPRS
Access Point Name => internet
Username => boş bırakılacak
Prompt password => No
Password => boş bırakılacak
Authentication type => secure
Bunları yaptıktan sonra Messenger-Eposta-Opera gibi programlarda ayarlar bölümünde oluşturulan İnternet hesabını seçerek kullanabilirsiniz...
Sevgiler....
INS
-
yaa bana acil n gage de calisacak msn lazim :S -
http://www.agilemobile.com/downloads.html
N-GAGE Yazan yerin karşısındakini indir yükle .
quote:
Orjinalden alıntı: cursedsin
yaa bana acil n gage de calisacak msn lazim :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X