Şimdi Ara

acil agileeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bende a. messenger yüklü, gprs bağlı, hotmail uzantılı adresim var, neden msn ye bağlanamıyorum?

• Bazen bu tip durumlar yapar GPRS bağlantısı her zaman uygun hızda olmuyor MSN de malüm bu günlerde bi tuhaf zate
  • Valla ben bugüne kadar çok defa kurdum kaldırdım bu agile messenger ı ama hiç bir kere ne ıcq ne yahoo nede msn e bağlanamadım, ya bu işin bi püf noktasımı var, bağlananlar nasıl bağlanıyor bilenler anlatsında bizde bağlanalım...
  • Eğer telefonunda GPRS ayarları düzgünse bi gir wap browser awww.google.com yaz eğer sayfa açılırsa agile messenger da bağlanır
  • gprs in ayarlarından gprs bağlatı tipini wap yerine internet seçerseniz bağlanırsınız. ozaman operayı da kullanırsınız agileyi de ama servisleri kullanamazsınız wap adreslerine girmek için operayı kullanmak zorunda kalıyorsunuz çünkü gprs tipi internet seçtiğiniz için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siirlerefendisi

gprs in ayarlarından gprs bağlatı tipini wap yerine internet seçerseniz bağlanırsınız. ozaman operayı da kullanırsınız agileyi de ama servisleri kullanamazsınız wap adreslerine girmek için operayı kullanmak zorunda kalıyorsunuz çünkü gprs tipi internet seçtiğiniz için.

+1. Diger turlu baglanmiyor..
  • turkcell kullanıcıları agile messanger, web tarayıcıları ve pop3 mail icin Turkcell Mail ayarlarını kullanmak zorunda... yani arkadaşın dediği gibi erişim noktasını wap yerine internet yazmanız yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla arkadaşlar bende yahoodan bağlanabiliyorum ama msnden bitürlü başaramadım
  • Peki gprs le pc yi nete bağlayamamanın nedenide bu erişim noktasının wap olması olabilirmi, dediğiniz gibi erişim noktasının adını internet yazarak değiştirdim ve agile ile bağlanabildim. bu şekilde pc ile de bağlanabilirmiyim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: FasoAGA

Peki gprs le pc yi nete bağlayamamanın nedenide bu erişim noktasının wap olması olabilirmi, dediğiniz gibi erişim noktasının adını internet yazarak değiştirdim ve agile ile bağlanabildim. bu şekilde pc ile de bağlanabilirmiyim???

Aynen öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: timomass

turkcell kullanıcıları agile messanger, web tarayıcıları ve pop3 mail icin Turkcell Mail ayarlarını kullanmak zorunda... yani arkadaşın dediği gibi erişim noktasını wap yerine internet yazmanız yeterli

[aynenen
  • Benim Superonline GPRS aboneliğim var, Agile messenger a Superonline ın ayarları etkin iken bağlanırsam, Bağlantı ücreti turkcell e mi yazar Yoksa Superonline a mı????
  • Menü -> Tools -> Settings -> Connection ->
    Access points -> Options -> New Access point ->
    Use default settings (sağ klik ile çıkıyor) -> YES
    Connection Name => Internet (herhangibir isim verilebilir)
    Data Bearer => GPRS
    Access Point Name => internet
    Username => boş bırakılacak
    Prompt password => No
    Password => boş bırakılacak
    Authentication type => secure

Bunları yaptıktan sonra Messenger-Eposta-Opera gibi programlarda ayarlar bölümünde oluşturulan İnternet hesabını seçerek kullanabilirsiniz...

Sevgiler....

INS

• yaa bana acil n gage de calisacak msn lazim :S
  • http://www.agilemobile.com/downloads.html

N-GAGE Yazan yerin karşısındakini indir yükle .

quote:

Orjinalden alıntı: cursedsin

yaa bana acil n gage de calisacak msn lazim :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.