Şimdi Ara

ACİL (AİRTİES RT 111 ) Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut modemimiz olan onixon u airties rt 111 le değiştiricez ama bnu nasıl yapıcaz ?

• Eski mdemınizi kaldırıp airties rt111 i kuracaksınız işlem bu kadar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 4 Ağustos 2008; 15:53:46 >
  • Bence yapma Airties hiç güzel değil.
  • bende rt 111 aldım bağladım ben nete giriyorum ama diğer bağladığım bilgisayarlar giremiyor bir ayarımı var acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Bence yapma Airties hiç güzel değil.

Madem bu arkadaş halen kullandığı modemden memnun değil (veya en azından psikolojik olarak kullanmak bıkmış ve yeni bir kablolu modemle değiştirmek istiyor), ona "AirTies alma" demek yardımcı olmak değil ki!??? Neyi tavsiye etmediğinizi değil de, neyi tavsiye edeceğinizi söyleyin de bir faydanız dokunsun!...
  • ben 3 gundur bu modemi kullaniyorum cok memnunum rt211 wireless. yalniz sunu sormak istiyoruym 3 katli binada modem 3.katta 2.katta kardesimde notebook var nerdeyse evin her yerinde sinyal geliyor ama tam calisma odasinda sinyal yok masada yok biraz kapiya dogru gidince var :) acaba airties wus 300 usb wireless kullansak bu alici 125 mps yi destekliyormus sinyalde kuvvetlenme olur mu ? yoksa mutlaka access point mi almak lazim ? tesekkurler. saygilar.
  • sorun çözülmüştür ok

• WUS cihazlar farklı katlarda %100 verim vermeyebilir. AP daha verimli olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.