Şimdi Ara

PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bikaç yerde bu konu hakkında bilgi var ama ya yarım yamalak yada resimli anlatımlarda resimler gözükmüyor.

1.modemimizin ethernet girişine hiçbirşey takılı olmayacak
    2.modemimimzi reset butonuna 10sn kadar basılı tutarak resetliyoruz.
    3.yaklaşık 40sn sonra modemimize herhangi bir cihazdan kablosuz ile bağlanıyoruz (kablosuz ağ listesinde airmax 101 olarak gözükecek)
    4.tarayıcımıza 192.168.1.1 yazıyoruz enterlıyoruz.

Değerli Kullanıcımız

Kablosuz ağınıza kendi güvenliğiniz için şifre vermelisiniz !

Şifre vermeden kablosuz bağlantı ile internete çıkamazsınız !!!

Aşağıdaki "Devam" linkine tıklayarak modeminizin "Kablosuz - - Güvenlik" kısmından kablosuz ağ güvenlik ayarlarını yapmalısınız !

DEVAM DİYORUZ

PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME

5.kullanıcı adı : admin şifre : ttnet yazıp tıklıyoruz.

6.çıkan sayfaya önce "kablosuz" a sonra "temele" tıklayıveriyoz.ağ adını burdan veriyoruz.sonra kaydet uygulaya tıklıyoz

7.sonra "güvenlik" e tıklıyoz.şifremizi buraya yazıyoruz.ağ adını burdan veriyoruz.sonra kaydet uygulaya tıklıyoz

8.sonra "gelişmiş ayarlara" tıklayın sonra "yerel ağ" a tıklayın burası önemli.
    ip olarak 192.168.1.100 verin DHCP yi kapatın.kaydet e tıklayın.

9 VE SON OLARAK MODEM AYARLARINI TAMAMLADIKTAN SONRA ETHERNET KABLOSUNU TAKIN VE BU MUHTEŞEM CİHAZIN HEM İLERKİ ZAMANLARDA KULLANABİLECEĞİNİZ MODEM OLARAK HEMDE ACCESS POİNT OLARAK KULLANMANIN TADINI ÇIKARTIN.

NOT:duayı eksik etmeyin.

PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME PIKATEL AIRMAX 101 ACCESS POINT AYARI RESİMLİ ANLATIM 2014 YENİ (KABLOLU İNTERNETİ KABLOSUZA ÇEVİRME

• bunu peki kablosuz nasıl yaparız?:D
  • s.a kardesim ben apartmandayim toplu kullanıyoruz interneti toplu kullandıgımız modem router... benim elimde airma-101 var ama bi türlü senin 6. maddedeki kablosuz ayarlarını yapmadım bi yardımcı olurmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean68

s.a kardesim ben apartmandayim toplu kullanıyoruz interneti toplu kullandıgımız modem router... benim elimde airma-101 var ama bi türlü senin 6. maddedeki kablosuz ayarlarını yapmadım bi yardımcı olurmusun

Sorun devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean68

s.a kardesim ben apartmandayim toplu kullanıyoruz interneti toplu kullandıgımız modem router... benim elimde airma-101 var ama bi türlü senin 6. maddedeki kablosuz ayarlarını yapmadım bi yardımcı olurmusun

kablosuz ağ adını verdikten sonra kaydete bastıktan sonra KABLOSUZ AĞ ADI değişeceği yüzden bağlantınız kopacaktır.ağ listesinden tekrar ismini verdiğiniz ağa bağlanıp diğer ayarları yapmaya devam etmeniz gerkiyor
  • connaught YAPTI TEŞEKKÜR EDERİM
  • Via sat uydu interneti bu modemle yaymak için aynı işlemi mi yapmak gerekiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar,
    kullanıcı adı admin şifreye ise ttnet yazdığım zaman kabul etmiyor ... yardımcı olabilir misiniz.
  • Kullanıcı ad: admin
    şifre: password
    olarak deneyin birde
  • calel3 C kullanıcısına yanıt
    kardeşim allah razı olsun mükemmel bir anlatım olmuş bende kablo ile yapmıştım onda 5 dk br kesiliyordu netim şimdi tamamen kesilmiyor emeğin için bir rep attım ve teşekkür ederim allah razı olsun emeği geçen herkesten
  • Hocam iyi günler dediğiniz ayarları yaptım oldu ama 30 dk sonra internet gidiyor ağın ismi bile görünmüyor nedeni ne olabilir

• Konuyu açalı 6sene olmuş vay be,,

Wifi gitme gibi bir sorun görmedim.önemli olan dhcp yi kapatmak.dhcp açık kalırsa ana modem bu bu cihaz birbirlerine ip atamaya çalışacak ve internet kopacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba peki bunu kablosuz olarak kablo bağlantısı olmadan nasıl yaparız onun anlatımı yok bulamadım yardımcı olur musunuz?

• Ben dhcp'yi ve ip'yi değiştirince modeme bağlanıyorum wifiden neden acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.