Şimdi Ara

Acil albüm yaparken tatmin edici fotoğraf makinesi önerisi lütfen.Yeni başlayan için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda çıkarttığımız telefon fotoğrafları albüm yapıldı, ancak çok kötü çıktı. Şimdi, yakın zamanda aileye katılacak yeni üyemizin, an be an çekimlerini albüm yapabilecek ve kafi derece tatmin edecek makine önerisi istiyorum. Zamanımız kalmadı aciliyet bu yüzden. Hem telefon, hem foto makine alımı olacak bu dönem. Başka ihtiyaçlarla birleşince, bütçe yüksek tutulamıyor. Canonun nikonun 500 600lük kompact makinelerine baktık (onlar da albümde telefon gibi çıkartır diye vazgeçirdiler doğru mu) sonra 1600e kadar çıkıldı satıcıyla. s7 edge gibi bir telefon alsak? o albümlerde nasıl çıktı alınır, bizi tatmin eder mi yoksa onda da kötü sonuçlar mı alınır? Ya da telefon fiyatı markası düşürüp 500 yerine 1 bin tl ve az üstü bir makine mi almalı? Seyahatlerimizde ve aile fotoğraflarımızı çekebileceğimiz, bazen anları yakaladığımızda fotoğraf çekme merakım da var aslında. Aynasız kompact olabilir. Uygun slr olabilir. Pratik olsun mümkünse sosyal medyaya daha rahat paylaşılsın. Yardımcı olacaklara sonsuz teşekkürler forumu saatlerdir okuyorum çıkamadım işin içinden.

• Fikir vermesi acisindan yazayim.

M4\3 yada apsc sensor boyutuna sahip bir aynasiz almaniz gerekiyor.

Fotograflari cekerken iyi isik kullanimi cok onemlidir. Los isikta kapali odada isiksiz cekeceginiz ve islemeyeceginiz fotograflardan pek hayir gelmeyecektir.

2.el dusunebilirsiniz kompak almayin yani.
  • Nikon D3300, Samsung NX3000 Canon Eos 1200D daha bir kaç daha baktığım va, fiyat farkları epey var aslında. Aynı dönem cep telefonu da alacağımız için karışıklık yaşanıyor. yani birisinden birisini kısmak icap edecek. Samsung s7 edge ile çıkartılan albüm tatmin edici olmaz mı dersiniz?
    Samsung NX3000 16-50mm bize yeterli gelir mi? çok anlamıyorum yeni yeni kurcalarken bir şeyler oluşuyor aklımda.
  • aldirmas A kullanıcısına yanıt
    800-850 tl gibi bir fiyata samsung nx3000 bulunmaz nimettir.
    bütün cep telefonlarından fersah fersah kaliteli çeker. sensörü güzeldir.
    keşke piyasadan çekilme kararı almasaydı. lensleri başarılıdır. saygılar.
  • Suan piyasaya pek hakim degilim nereden hangi alet alinmasi mantiklidir en dogru tavsiye veremem ancak forumda acilan konularda bulabilirsiniz.

Olympus omd em10 mark 2 iyi bir secenekti 1600-1700 civarina geliyordu.

S7 her turlu alacaksaniz alin baskisina bakin begenirseniz oyle devam edin. Ben isyerinde cok fotograf baskisi aliyorum telefonla cekilmis fotograf getirdiklerinde onceden soyluyorum begenmeyeceklerini.

S7 nasil olur denemedim ama sensor boyutlari asagi yukari ayni oldugu icin iyi baski alinacagini sanmam.

1300d yada d3300 en alt seviye govdeye sahip makinalar elinize alsiginizda guven vermez.

O butce dslr almak icin uygun degil.

Edit: 800lira sifir aynasiz her turlu alinir. Bu dolar kurunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 19 Aralık 2016; 23:28:08 >
  • Samsung nx300 yada nx3000 yanında 30Mm f2 lens su anda alınabilecek f/p ürünleridir. 2. el olacak tabi...
  • nx 3000 fiyat olarak karşılanabilir görünüyor. Birlikte verilen lens yeterli gelmez mi acaba? bebek aile çekimleri ve anlık tatildi günlük çekimlerdi.Başka önerisi olan var mı bizim için makine olarak? Bir de s7 gibi çekimi daha iyi olarak anılan telefon makinelerinde albüm çıkartan var mı? Yanıt veren herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.