Şimdi Ara

Acil arkadaşlar cevap bekliyorum sony vaio notebook sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler iyi akşamlar arkadaşlar benim bi aile yakınımın bilgisayarı olan ve şuan da annemle ben ortak kullanıyoruz hatta çoğu zaman bend ancak bilgisayarı son 5-6gündür kullanamıyorum zira windows 8.1 pro yüklü bu bizdeki sony vaio VPCEF2S1E MODELİ ve yurtdışından alınmıştı çok eskiden daha doğrusu çok eski dediğim 2011 başında NOTEBOOK'ta yani ama laptopu açıyorum ve açar açmaz olmasa bile 6-8 saniye arası içinde notebook kullanılamaz hale getirilior kaspersky internet security kullanıyordum ve güncel ve tam taramayı da yapıyordum 2-3 günde bir sorun nerde anlamış değilim zira denemediğim yol kalmadı sayın bilgisi olan veya yetkili arkadaşlar dan ricam sorunun nasıl çözerim çözebileceğim yöntem arasında tek format atamam zira içinde 50 gb veriyi aşkın yaklaşık 60 gb veri var o yüzden format atamıyorum,lütfen ve acil yardımlarınızı bekliyorum tüm yardımci olan veya olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler cep telefondan yazıyorum yanlış bir yazım hatası olduysa affola iyi akşamlar tekrar yardımlarınızı esirgemeyelim bu kardeşinizden.bu arada başta yazmayı unutmuşum da bu pc nin hdd 100/100 çalışıyordu ve pc çok kasıyordu ama windows 7 ultmate vardı önceden ondada devam ediyordu format attım windows 8.1 pro orjinal sistemimde de devam etti ama bir sorun çıkmaz diye merak ediyordum,ama 100/100 hdd kullanımı görev yöneticisinde bakmıştım ve işte bu 6-8 saniye içinde donma ve hiçbir şey yapama da oluyor artık güç yani açma kapama tuşuna basılı tutup laptop'u kapatmaktan başka bu arada bios da güncel diyor söylüyor yazılimi windows a indirince lütfen arkadaşlar format atmaktan başka bir çaresi varsa bilen söylesin veya yazarsa çok teşekkür edeceğim bu arada şunu da yazayim son olarak 100/100 HDD Kullanma sorunu için de chkdsk yaptım error dabulundu hata yani ve tamamlandı yenidwn başlattım ama düzelmedi defalarca internetten cwep telefonumla da bir sürü google'dan da aradım yok yok olmuyor düzelmedi bir türlü teşekkürler yardım edeceklere şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.