Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

sizce neden i30 golften daha iyi koreli olsa direk yazmazdı böyle :) ama şoyle denilebilir golf full alıp 10-15 bin fazla verecegime i30full 10-15 bin cepte denilmesi daha mantıklı ama leon-ceed olabilir cunku ceed hic inceleme fırsatı bulamadım

kore ve japon otomobilleri vosvos grubuna göre oldukça sorunsuz ve tasarım olarak daha şık

ayrıca sizin de belirttiğiniz gibi donanım olarak da zengin

üstelik 2+2yıl(ücretli) garanti değil 5 sene ücretsiz garanti

bazı şeyleri görebilmek için koreli olmaya gerek yok gider i30 testini yaparsınız golfe 10 lira fazla vermenin anlamı olmadığını görebilirsiniz.

ceed bilmiyorum(incelemedigimden dolayı) ama i30 cok yakıyor diyorlar dizeli bile benzinli gibi yakıyormus dogru mu bu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Superior83

@shadowgeist teşekkür ederim hocam

@sndrk1 yeterli açıklama olmuştur sanırım arabayı aldıktan sonra korkarak binmek gibi birsey dsg li araç almak patladı patlayacak derken sen stresten sisip patlarsın zaten ekonomik durumun iyiyse ve yaptırır binerim diyorsan sorun yok zevk senin zevkin sonuçta

teşekkür ederim ilgi alakanız için özellikle @shadowgeist çok yararlı bir şey paylaştı tam nokta atışı oldu soruma peki her dsg sorun çıkarır mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

leon un yerine ceed

golfün yerine de i30 alınır ve keyifle binilir.

Burada kan çikar yakindir

niye kan çıksın koreli kardeşlerimizin araçları bence mükemmel

Meksika ya da İspanyol soslu alamanların sorunlu arabalarını bugüne kadar aldık da ne oldu

illaki alaman alıyorsan BMW ya da Mercedes alıcaksın

İ30'um ici cok kotu

Tuketimi fazla

Yol tutusu kotu

Bir leon degil yani

Ne artisi var dis tasarim iyi full paket gercekten full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

leon un yerine ceed

Meksika ya da İspanyol soslu alamanların sorunlu arabalarını bugüne kadar aldık da ne oldu

İ30'um ici cok kotu

Tuketimi fazla

Yol tutusu kotu

Bir leon degil yani

Ne artisi var dis tasarim iyi full paket gercekten full

size katılmıyorum

i30 un içi gayet şık ve kaliteli manuel tiplerin tüketimi sınıf ortalamasında

yol tutuş tabiki focus ayarında değil normal kullanıcılar için yeterli

ne artısı var zaten yazmıştım

iyi geceler

• bu kore arabaları yüzünden solugu karakolda alacagız :) saka bir yana dsg sanzumanlarını arastırdıkca bu nedir dedim yaa her aracta mı boyle oluyor 2013 te duzelmedi mi seat leon da da var mı eksisi dsg nin yoksa volkswagenlere mi özel az önce terastan aktım tam evin önüne astra j mavimsi park etmiş çok hosuma gitti eskiden 4-5 tane aklımda arac vardı şimdi 3 e düstü :) astra-leon-golf ama golf comfortline olacagı icin ve cam tavan yada sunroof olmayacagı icin biraz suphelim ona
  • genç adamsın al jülyetini keyfine bak ya ne i30u astrası

• quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

genç adamsın al jülyetini keyfine bak ya ne i30u astrası

çok güzel ama tip değişecek mi acaba burada bir arkadaş söylemişti galiba birde istediğim fiyatı 69 bin tl ama 10 bin tl ozel indirim filan demisti biride ama yinede asar beni yoksa onuda listeye alacaktım zaten i30 eledim :)
  • guiliettaaaaaaaaa
  • Katılıyorum.
    Yeni leon varken i30 alınmaz.
    100.000 km sonra 2 tane dsg tamir masrafı bedavata geliyor
    @cihanair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 31 Temmuz 2013; 1:28:59 >
  • Yuh be bu kadar mı sallama olur.

İ30 itin bi tarafına sokulurken , leon göklere çıkartılmış.

Leon bu ya alt tarafı , vw grubunun en zayıf halkası , altınıza çekince kral oldu nedense.

İ30 çok daha kalite araba leon'un yanında.

İç mekanı kötü denilmiş i30 için , leon'dan iyi oldugu kesin.

Bu dörtlü içerisinde tercih i30 - golf arasında olmalı bana göre.
  • Bugün leon fr yi inceledim daha fazla hasta oldum (inceleme arasında olan araçlara göre) Leonun bu kasasına ve içine kesinlikle özenilmiş. Asla bir önceki kasanın üzerine makyajlayıp satalım denmemiş. Yakıt değerleri güzel (1.4 TSI manuel 140 Hp) 6 ileri ve yüksek beygir çok hoş. Tam emin olmamakla birlikte arka süspansiyon bağımlı diye kalmış aklımda. Çok da farkedeceğini sanmıyorum. Aracı bayisinde inceleyin derim. (Ama aklım hala Lancerda :) )
  • quote:

quote:

quote:

leon un yerine ceed

tek tük doğru söyleyen çıkıyor burada

• i30 veya Astra diyorum. Sebebi tasarım. i30'un elite donanım paketi ve otomatik olanını pazarlıkla 58.000 liraya alabilirsin. 128 beygir iyi çekiş sağlayacaktır. Adamlar araçlarına güveniyor olsalar gerek ki 5 yıl da garanti veriyorlar. Astra hakkında pek bilgim yok çünkü kullanmadım ama tasarımı harika.
  • http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/fiyat-listesi
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/tasarim
    Titanium 1.6i 125PS PowerShift Otm. 5K 52.935 TL

acil astra-leon-golf-i30 acil!!!

Kalan para ile de güzel şeyler yapılabilir. Ek olarak bu fiyat internet sitesi fiyatı, daha pazarlığı da var. Güvenlik ve yol tutuşu istiyorsanız Alman malı araçlar bu konuda biraz daha meşhur. Satış temsilcilerinin iyi hallerine ve sıcak yaklaşımlarına kanmayın, çoğu zaman her şey alana kadar güzel olur. Focus'u tavsiye ederim. Otomatik VW biraz araştırılmalı, sanırım Leon'da aynı şanzımanı kullanıyordur diye tahmin ediyorum. Giulietta çok sıradışı, pek bilgim yok. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

face kullanmayan nadir insanlardan biriyim. Öğlen 1 gibi teslim aldım kaç km yaptığıma bakmayı unuttum :) ortalama yakıt 9.3 tü en son bi ara 120 falan yaptım e 5 te. Çok mu agresif kullanmışım. Bide istanbul un en sıcak gününde klima hep açıktı. Yolları pek bilmediğimden bi sokağa girdik dar bi yol. Araba da park etmiş sağ aynayı hafiften dokundurdum içim gitti bişey oldu diye. İndim baktım hiç bişey yok. Dokundurunca kapandı zaten.

Araci aldiginda kac km.deydi? Ortalama yakit yuksek geldi bana ilk alis icin. Benimki 8.2 falandi tam hatirlamiyorum. Klima falan dedgn gibi full acik gezmistim. Depoyu fulledin mi ? Menzil ne gosteriyor ? Ufak dokunmalara dikkat er yukardan uyari geldi demekki cok zorlamissin arabayi

her şeyini inceledim didik ettim. Km ya bakmayı unuttum. Yolda giderken baktım 15 km yazıyordu. Kaput altında keçe var. Shell den 100 tl lik aldım. Ucuz olandan koy dedim pahalıdan vermiş yarım depo doldu. Sakin kullanayım diyprum olmuyo imimde var napim. Dikkatli kullanıyorum ama basıyorum da. İlk gün sonuçta. Sakin kullanmaya da alışıcaz :)

Euro dizelden şaşmayın.Sanırım siz kırsal motorin istediniz pompacıdan. Shell W Power alın. Yakıtta benimde daha tam anlamıyla düşmedi.620km'de aracım ve ortalama tüketimim 7.8LT/100km. Km yaptıkça bu değer dahada düşecek sizinki de öyle. Aklıma gelmişken expertiz yaptırdın mı özellikle bagaja baktırmanı söylemiştim bir sıkıntı var mı?

Yakıtı Opet ten alıcam zaten bundan sonra. Yakıt tüketimi arabaya alıştıkça ve araba da bana alıştıkça düşecektir tabi. Boya kontrolü yaptırdım, kapı içlerindeki kaynak yerlerine baktım problem yok. Kapıları, camları, sileceği, arka bagajı da denedim. Giderken de şu an için hiç bir ses duymadım. Elektrik aksamlarında da sorun yok. Sensörler gayet güzel anında tepki veriyor tünellerde falan. Sabah baktım 94 km deydi. Bu aracın gündüzü başka gecesi başka yawss :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 31 Temmuz 2013; 10:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

bu kore arabaları yüzünden solugu karakolda alacagız :) saka bir yana dsg sanzumanlarını arastırdıkca bu nedir dedim yaa her aracta mı boyle oluyor 2013 te duzelmedi mi seat leon da da var mı eksisi dsg nin yoksa volkswagenlere mi özel az önce terastan aktım tam evin önüne astra j mavimsi park etmiş çok hosuma gitti eskiden 4-5 tane aklımda arac vardı şimdi 3 e düstü :) astra-leon-golf ama golf comfortline olacagı icin ve cam tavan yada sunroof olmayacagı icin biraz suphelim ona

Benim Astra olmasın :) Bahçelievler deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bugün leon fr yi inceledim daha fazla hasta oldum (inceleme arasında olan araçlara göre) Leonun bu kasasına ve içine kesinlikle özenilmiş. Asla bir önceki kasanın üzerine makyajlayıp satalım denmemiş. Yakıt değerleri güzel (1.4 TSI manuel 140 Hp) 6 ileri ve yüksek beygir çok hoş. Tam emin olmamakla birlikte arka süspansiyon bağımlı diye kalmış aklımda. Çok da farkedeceğini sanmıyorum. Aracı bayisinde inceleyin derim. (Ama aklım hala Lancerda :) )

Fr olani sadece manuel var bana otomatik olmasi gerekiyor 1.6 ford focus otomatik dizel full paket sunroof vs sizce nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/fiyat-listesi
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/tasarim
    Titanium 1.6i 125PS PowerShift Otm. 5K 52.935 TL

Kalan para ile de güzel şeyler yapılabilir. Ek olarak bu fiyat internet sitesi fiyatı, daha pazarlığı da var. Güvenlik ve yol tutuşu istiyorsanız Alman malı araçlar bu konuda biraz daha meşhur. Satış temsilcilerinin iyi hallerine ve sıcak yaklaşımlarına kanmayın, çoğu zaman her şey alana kadar güzel olur. Focus'u tavsiye ederim. Otomatik VW biraz araştırılmalı, sanırım Leon'da aynı şanzımanı kullanıyordur diye tahmin ediyorum. Giulietta çok sıradışı, pek bilgim yok. Saygılar.

Ford focus hb 1.6 otomatik dizel full paket sunroof vs neredeyse 60bin tlye gelecekmis(tabi pazarlikta yapicam) ne dusunuyorsunuz sizce iyi midir

edit:2014 te saglam makyaj yapacaklarmıs test icin gun aldım yine gidecem bakacam ama umudum yok cunku makyaj yapacak olması rahatsız ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sndrk1 -- 31 Temmuz 2013; 19:04:46 >

• ACİL ne arkadaşım?

Kanaman mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

ACİL ne arkadaşım?

Kanaman mı var?

dikkat çekmesi açısından ve hakikaten de amerikaya gitmeden önce siparişi vermeliyim geldigimde arabamı almalıyım görende kötü bir şey yaptım sanacak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.