Bildirim
ACIL BAKIN BI GECISLERLE ILGILI
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birde 52.8 k ya kars pdr io gelir mi (48.4 )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine mi aynı şeyi araştıyoruz ya :D
Ben de aynı şeyi dusunuyorum su an ya merkezi yatay geçiş şansı varmis onu kullanmak istiyorum pişman oldum galiba tercihimden :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srikle -- 7 Ağustos 2016; 19:24:26 >
Kontenjan açılırsa geçebilir tabii. Ocakta kontenjan açıp açmamak okulların insiyatifinde, yazın açmak zorundalar.
Yazın ne zaman peki?
Yani ne zaman başvurular başlar sıralamayla yapılan yatay geçişten bahsediyorum tabii.
Ağustosta oluyor, okullar bununla ilgili duyuru yayınlıyor zaten ama bildiğim kadarıyla bütün okullarda 31 agustosa kadar başvuru olur, eylulun ortasinda geçebilcekler kesinleşir. Ekim başı ya da eylül sonunda derslere başlarlar
Peki ek tercih mi deniyor bizim yapacağımız tercihlere?Mesela siralamam benim gitmek istediğim yerden 2000 kişi dusukse yani ben ondeysem geçebilir miyim?
Cok soru sordum kusura bakmayın ama bir de yerleştigimiz yere kayit yaptıktan sonra bu tercihleri yapacağız değil mi
Hayır ek tercih değil merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş deniyor buna. Yerleştiğiniz seneki puanınız (mesela 2016'daki), geçmek istediğiniz bölümün yerleştiğiniz yılki (yani 2016) puanından 0,00001 bile yüksekse geçiş yapmak için başvurabilirsiniz. Bunu yapabilmeniz için tek şart puanınızın yetmesi ve üniversitedeki kaydınızın hala bulunması
Yani ocakta belki gecebilir yazin kesin gecer mi ? Hazirlikta olmasi farkeder mi
Ben araştırdığım kadarıyla bir alakası olmadığını biliyorum hocam, ama yine de yökü arayıp teyit edin bu bilgiyi
Tesekkur ederim hocam.yok teki gecis kurallarinada baktik univ sayfalarindakine de galiba bi sorun yok.yari yilda bi gecebilse yada en kotu haziranda mukemmel olucak.
Umarım sorun olmaz hocam, hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X