Yarın bu bateriyi almayı düşünüyorum da nasıl kalite felan iyi mi? Şimdi bir şey bilmiyorum öğrenine ekstra olarak 1-2 zil felan alarım diye düşündüm. Anlayan veya bilen acil yardım edebilir mi?
ashton extreme mitello powerbeat tarzı davullar alacağına ikinci el bile olsa yamaha mapex tama pearl sonor bak bütçene göre.ayrıca emin olmamakla birlikte üstündeki ziller tenekedir büyük ihtimal. biraz yüklenirsen kırılı kıvırlır vs.sesinin kötülüğüne değinmiyorum bile... hergün davul almıyoruz sonuçta. 800 lira vercen 6 ay sona sağı solu oynamaya başlıcak,vidaları yalama olcak yamuk yılık durcak istediğin ayarı yapamıcaksın parmakların nasır tutçak vidalarını sıkmaya çalışırken.sonra aldığın fiyatın yarısına acaba satabilirmiyim diye bekleyeceksin.biraz daha para koy almışken daha iyi bişey al. illa denemek için alcam diyosan yine ucuza ikinci el davullara bak.vidaları yalama olmasın tuttuğun yer yamulup bükülmesin işini görür 3 5 ay.denemiş olursun acaba çalabiliyormuyum vs diye. en azından daha az zarar edersin. 1000 1200 liraya ikinci el iyi bi marka davul bulabilirsin. ya da 400-500 liraya daha düşük markaların temiz ikinciellerinden bulabilirsin. zil de ikinci el bak derim kırık değilse ve düzgün bi markaysa ilk etapta seni götürür.davulla gelen zillerle idare etmeyi düşünüyosan seçici değilsin demektir ve masterwork , samatya ya da xist setler bulunabilir uygun fiyatlı.işini de fazlasıyla görür.
ayrıca ikinci el uygun davul düşünüyorsan bi yakınımda var bitane iletişime geçebilirsin benimle. zilde de yardımcı olmaya çalışırım.elimde 1 adet crash zil ve kick pedalı var kaliteli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme