Şimdi Ara

!!! ACİL BEYLER !!! Atatürk Havaalanına en yakın Lig TV nerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Atatürk havaalanına en yakın ligtv izleme noktası nerde ? FB - GS derbisinin ilk yarısını kaçıracam yüksek ihtimal en azından ikinci yarıya yetişmek istiyorum. Nerde izleyebilirim?

• Digiturkplay.com.tr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bu arada halihazırda LigTV üyesiyim mobilligtv ye 1 aylığına üye olabilirmiyim? Bu şekilde internet gerekecek Atatürk Havaalanında WiFi noktaları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti463

Bu arada halihazırda LigTV üyesiyim mobilligtv ye 1 aylığına üye olabilirmiyim? Bu şekilde internet gerekecek Atatürk Havaalanında WiFi noktaları var mı?

WiFi noktaları var. İç hatları bilmiyorum ancak dış hatların geliş kısmında (alt kat) Starbucks var, oradan bağlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti463

Ligtv ye üyeysen dilediğin yerde digiturk diye bir olay var, tam detay bilmiyorum ama kutudaki kanalları uygulama üzerinden tablet telefon vs ile izliyorsun . Ama bu sırada kutuda yayın olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalimanının içindeki kafelerden birinde vardı. hala varsa.
  • havalaninda mekaanlarda var ayrica bin metroya in sirinevlerde butun mekanlarda lig tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.