Şimdi Ara

Acil bi bakarmısınız char satın alma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bi char satın aLdık Ark'a Charın Hangi bilgileri gerekiyor almamız gerekn Yınede Saglam olsun dıe burdan yazayım Dedım msn yı aLdık 3 tane soruyu aldık bide dogal olarak id pas
    üst konudakı g1 muhappetini okudum alırken sorduk g1 e üye oldunmu dıye hayır dedı baska eksık bısı warmı pekı

• KNİGHTİN SİTESİNE GİR BAKALİM EGER MYKOL SAYFANDA YONLENDİRME KODU AL DİYE Bİ SECENEK VARSA CHR ELDEN GİTMİS OLABİLİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alien23

KNİGHTİN SİTESİNE GİR BAKALİM EGER MYKOL SAYFANDA YONLENDİRME KODU AL DİYE Bİ SECENEK VARSA CHR ELDEN GİTMİS OLABİLİR

Hocam ilk baktıgım yer orası g1 yonlendırme kodu al war Yanı bu demek g1 e üye olmamış demek değilm i ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirLééßæCk

quote:

KNİGHTİN SİTESİNE GİR BAKALİM EGER MYKOL SAYFANDA YONLENDİRME KODU AL DİYE Bİ SECENEK VARSA CHR ELDEN GİTMİS OLABİLİR

Hocam ilk baktıgım yer orası g1 yonlendırme kodu al war Yanı bu demek g1 e üye olmamış demek değilm i ?

Ben oyle biliyorum zaten bi hesabi g1 uyeligine yonlendirdikden sonra o secenegin hala aktif olmasi sacma olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmirLééßæCk

quote:

Ben oyle biliyorum zaten bi hesabi g1 uyeligine yonlendirdikden sonra o secenegin hala aktif olmasi sacma olur

Hm suan msn yi degistirdi arkadasım. suan sıfre degıstırme asamasında. sonrada g1 e uye ol dedım bundan sonrasında yapıcak bırsey yok sanırım¿

• evet daha yapilicak birsey kalmamis gibi item kilitleme sifresinide aldiysan sorun yok
  • Geçmişte alınan premium fatura kodlarının ve kesn kodlarının olması gerekir tüm bilgilerini değiştirmen için en sağlamı bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tmm arkadaslar suan herseyı degıstırdık Bı sorun cıkacagını sanmıyorum tesekkurler o kesn koduyla fılan gerı almaya kalksa ne gibi bi si yapabilirki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.