Bildirim
ACİL Bİ CEVAP ATSANIZ ARKADAŞLAR.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ysfslmsrkc
Ben Amerika'da 30 levelim. Karakterimi Türkiye server'ına taşımak istiyorum. Bu işi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir miyim. ?
Bilgisi olan bi yardım ederse sevinirim.
Bu soruyu sorman iyi olmus, amerikada kal o kadar yolu gelmeye gerek yok illa geleceksen eu east west geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz olmuyor bildiğim kadarıyla,hem Tr ye geçip ne yapacaksın -
5 kişi girdiğimizden bi sıkıntı yok kardeşim :) -
Olur olur merak etme. TR supporta ticket at. Geçirirler millet bide oraya geçmek için para mı ödicek ? Adamlar farkında sevilmediklerinin her türlü geçirirler. Ama yerinde olsam yapmazdım. Fakat diyorsan ki cok ping im var NA de geç öyleyse. -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Olur olur merak etme. TR supporta ticket at. Geçirirler millet bide oraya geçmek için para mı ödicek ? Adamlar farkında sevilmediklerinin her türlü geçirirler. Ama yerinde olsam yapmazdım. Fakat diyorsan ki cok ping im var NA de geç öyleyse.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: tabzana
quote:
Orijinalden alıntı: ysfslmsrkc
Ben Amerika'da 30 levelim. Karakterimi Türkiye server'ına taşımak istiyorum. Bu işi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir miyim. ?
Bilgisi olan bi yardım ederse sevinirim.
Bu soruyu sorman iyi olmus, amerikada kal o kadar yolu gelmeye gerek yok illa geleceksen eu east west geç
-
Çok üzülürsün diyeyim.. Ticket at geçirirler zaten bi taraflarını yırtıyolar oyuncu toplamak için TR ye. -
Tamam arkadaşlar. Eyvallah :) -
Geçmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum... -
Mesaj at oyundaki adin ile id direk gecirm
NOT:riot casusuyum
NOT2:pardon kuzenim yazmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bedava şu anda. -
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
evet bedava şu anda.
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X