Şimdi Ara

Acil Bilgisayar Ekran Kartımı Görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar ben bilgisayarın kendi onboard kartını kullanıyordum 2 hafta kullandım ardından geforce fx5500 kart aldım fifa 2011 vs oyunları oynamak için çünki onboard hiçbir oyunu knight onlineyi bile açmıyordu ve ramden 64 mb yiyordu bende kartı taktım pc acılırken geforce 5500fx yazıyor aygıt yöneticisi giriyorum güncellemeyi deniyorum güncellemiyor çalıştırdan dxdiagdan bakıyorum kartı görmüyor kartı hiçbir şekilde görmüyor nvidia geforce sitesinden fx 5500 driver indirdim driver kartı görmüyor tanımıyor yani böyle bir kart yok diyor yüklemiyor driveri arkadaşlar ne yapmam gerek aklıma sadece onboard kart aktif olabilirmi acaba aktifse driver fx5500 i değilde on boardı gördüpü için hataveriyor olabilir aklıma bu geliyor acil yardım edin öyleise onboardı nasıl kapatırım anakart p4m800pro modeli bu.Acil Yardım.

• ya ekran kartın arızalı yada bios ta bir problem var yanılmıyorsam onboardı biostan iptal edebiliyorsun tam olarak hangi biosu kullandığını bilmiyorum şu konuya bir göz at http://www.****.com/pc-donanim-genel/onboard-ekran-kartini-iptal-etmek-457569.html yinede yardımcı olmadıysa google a" onboard'ı biostan iptal etmek" diye yazarsan karşına bir kaç çözüm çıkar
  • Kart arızalı olsa pc görmezdi araştırdım bunu birçok kişide olmuş bu sorun ama herkez çözüme varmış birben çözemedim ana kart p4m800pro modeli bu.acil yardım ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.