Şimdi Ara

acil bir konu arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturam normalde 80 lira gelmesi gerekirken 435 lira geldi bu ay. daha detaylı faturaya bakamadım ama anladığım kadarıyla sms paketim nisan döneminde yenilenmemiş. bu durumda ne yapmam gerekir. faturayı öder miyim

• hocam sen iptal onayı vermediğin sürece paketin yenilenmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz başka bir sorun vardır fakat böyle bir durum söz konusu olursa tabiki faturaya itiraz etme hakkın var.
  • nasıl bir yol izlemem gerekiyor peki. bi doktor arkadaşın başınada gelmişti aynı durum o müşreti hizmetleri ile görüşünce direk iptal etmişlerdi. aynı şeyi yaparlarmı acaba yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

nasıl bir yol izlemem gerekiyor peki. bi doktor arkadaşın başınada gelmişti aynı durum o müşreti hizmetleri ile görüşünce direk iptal etmişlerdi. aynı şeyi yaparlarmı acaba yine

Paketi siz iptal etmediyseniz ve paket kendini yenileyen cinsten ise aynen öyle yapın. Müşteri hizmetleriyle görüşün. Direk iptal edeceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: NCL

nasıl bir yol izlemem gerekiyor peki. bi doktor arkadaşın başınada gelmişti aynı durum o müşreti hizmetleri ile görüşünce direk iptal etmişlerdi. aynı şeyi yaparlarmı acaba yine

Paketi siz iptal etmediyseniz ve paket kendini yenileyen cinsten ise aynen öyle yapın. Müşteri hizmetleriyle görüşün. Direk iptal edeceklerini düşünüyorum.

ben herhangi bi işlem yapmadım faturalı hatta geçtiğimden beri her ay yenileniyordu. şimdi konuştum dosya oluşturmuşlar bakalım ne yapacaklar
  • an itibariyle avea dan mesaj geldi. olumlu sonuçlandığına dair. yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese teşekkür ederim
  • Kimse sorunun çok kısa sürede çözülmesinden dolayı Aveayı tebrik etmemiş. Bari ben tebrik edeyim. Tebrikler Avea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla böyle bir hata karşısında avea yı tebrik etmek ağlanacak halimize gülmek gibi birşey olur sanırım :) ben artık her faturama bakmadan önce heycanlanmaktan sıkıldım neyse yinede böyle bir şeyin bir daha olmamasını temenni ederim
  • aslında şifre var. KOL center ile konuşurken mahkeme muhabbetini geçirirseniz ve sesinizde biraz kararlı olursa anında çözüyorlar
  • Aynı olay benim ve kız arkadasımın da başında var suan arkadaslar . bana gecen ay 25 liralık fatura 185 lira geldi kız arkadasıma aynı tarifeden 203 lira geldi aradık itiraz etmek için detaylı fatura zımbırtısını cıkardılar o arada ben vodafone kız arkadasım turkcell e gectik ve onun hattı 3 hafta kadar kapalı kaldı. bu sabah tekrar mesaj gelmiş avea dan bana 54 kız arkadasıma hiç kullanmamasına ragmen 235 lira nasıl hallolcak bu iş bilmiyorum zaman gectikce arap sacına dönmeye basladı çözüm bulan arkadaslar pm den veya burdan aydınlatabilirse memnun olurum iyi forumlar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.