Ben yarın adsl için başvurucam 3 komşuyla paylaşıcaz. Ama modemi ben alıcam, anlaşma gereği. Şu aralar maddi durumum iyi değil. Pahalı bir şey alamıcağım...
Ben üç marka üzerinde duruyorum... INCA ADSL Router Modem+Firewall Splitterlı E Con MC8000UE S4 ADSL MODEM + ROUTER C-Net 4 Portlu Switch
Esasında birbirinden pek farkı var mıdır?Ben c-net istiyordum ama biraz pahalı estorede yok hepsibuarada 12 taksitle 130'A veriyor.Estore'de ınca 90 milyona ama 12 taksit birde arada 40 milyon oynuyor.
Not:ikisindede splitter var mıdır? ınca chipte editorun seçimiydi. ayrıca ınca kullanlar incada usb var mı? usbden bağlansam benim pc kapanınca diğer pcler nete giremez mi?
adsl modem alırken senin için üzerinde 4 port swich olan ve router olan bir modem almaya özen göster bide usb bağlantısı yaptıgında diğer kullanıcılar senin pc üzerinden bağlanmak zorunda o yüzden ethernet bağlantısını tercih etmen daha mantıklı boylellikle diğer pcler senin makina kapalı ikende sorunsuz bağlantı kurabilir ben sana aslında zoom x5 modelini tavsiye edebilirim en azından daha bilindik bi marka ve çok kaliteli modem bide distrubutor firma olusum her türlü desteğinide alırsın....
ya zoom pahalı geliyor bir incele lütfen madem bu işten anlıyorsun cnet biraz pahalı geliyor cnet 130, ınca 90 12 ay taksitli fiyatları tamam ethernetten bağlanıcam onu anlattın için sağool. cnet'te ve ınca'da 4 port swich olan ve router var mı incele bir?