Şimdi Ara

ACİL!!!... BU MONİTÖRE NOOLDU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai deluxscan s770 17inch monitörüm var. 5,5 seneden beri kullanıyorum. ilk defa dün durduk yere kapandı. hiç bir müdahale söz konusu değil. fişini çıkarttım bekledim. tekrar açıldı ama kısa süre sonra tekrar kapandı. makine soğukken açtğım zaman 2-2,5 saat kesintisiz monitörümü kullanabiliyorum. çok ısındığından olabilir diyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınız bekliyorum...

• tüp veya kablodan olabilir
  • Bir tamirciye götürmende fayda var.
  • başka monitör taktım onda bişiy olmadı. bi durdurk yere hiçbşey yokken... ama üstünde elimi tuttuğumda baya bi saıcak geliodu. ama benim makine zaten günde en az 10 saat açık kalıo.
    bi de monitörden kim anlar ki adam akıllı. öyle önüme gelen yere de götürmek istemiyorum. daha hiç arkası açılmadı. ilk defa olucak..:)

2 günden beri arada soğutarak kullanıorum...
  • bendede hyundai DeluxScan 14 S var bende 5 senedir kullanıyordum 2 ay önce aynı sorun bendede oldu kafasına vura vura çalıştırdım bi kaç hafta böyle idare ettim inan bana daha sonra vidalarını söküp moütör kapağını çıkardım sorun halloldu şimdi gayet güzel çalışıyor kapağını kapatıyorum çalışmıyor kapağı çıkarıyorum çalışıyor.
  • bu monitörlerin garantisi 5 senelik. adamlar monitörleri 5 sene doluncaya kurmuşlar herhalde. bu sorun acaba hyundailerin genelinde mi var?? ama renginde filan hiç bişey yok. ilk günkü gibi..
  • valla senin sorununu okuyunca bende şaşırdım aynı problem bendede var demekki hyundai lerin deluxscan modelleri hep böle galiba
    dediğimi bir yapsana çözüm olacakmı bana yaz sonra lütfen
  • ok ben sana yarına kadar cevap yazarım. sağolasın...
    daha önce aynı sorundan duydun mu peki?? bunu başka nerelerde yazmak lazım ki??
  • duydum desem yalan olur ama kulağım sağda solda idi acaba bu modelden kullanıpda aynı sorunu yaşayan varmı diye bende çözümü şans eseri buldum ilk çalışmadığında belki içerde temas etmeyen kablo vardır diye kapağını açtım bide bakdım çalışıyo kapağı elime alıyorum ekranda görüntü var çalışıyor kapağı yerine takıyorum pat görüntü gidiyor en sonunda kapağı açık bırakdım
  • bunu teknik olarak açıklayacak bir arkadaş varmı ? yardımcı olursa sevinirim
  • Aynı sorunu aynı serinin bi alt modelinde ben de yaşamıştım. Eth trafosu zarar görmüş. Değiştirmen gerekebilir.
  • ömrü bitmiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.