İnternete girip hızlı bir şekilde sayfalarda dolanmak istiyorum. Çok özellikli bir pc ye ihtiyacım yok. hızlı olması önemli. Fiyatıda bana uyan aşağıda özelliklerini vereceğim bilgisayarla ilgileniyorum. Ne tavsiye ederseniz.
AMD Sempron İşlemci 3000+ Windows Vista Starter 512 MB DDR2 67 MHz Bellek 80 GB Sata Sabit disk DVD/CD Writer Combo 128 MB Paylaşımlı O\B Ekran Kartı 17 inc Pegasus Flat Monitör
Şimdiden teşekkürler.
rami 1gb yapınız işlemci olarak amd 4000 zaten çok ucuz 3000i beyninizden atınız interneti gayet rahat gezebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
vista starter sakın deneme o sistem ölür vistada , xp pro kur ramlar ucuzladı iice 1gb 800 mhz yap en azından zaten onboard ekran kartın 128 alıcak hatta 2 gb yapsen internette rahat rahat dolaş
quote:
Orjinalden alıntı: liza
Selamlar,
İnternete girip hızlı bir şekilde sayfalarda dolanmak istiyorum. Çok özellikli bir pc ye ihtiyacım yok. hızlı olması önemli. Fiyatıda bana uyan aşağıda özelliklerini vereceğim bilgisayarla ilgileniyorum. Ne tavsiye ederseniz.
AMD Sempron İşlemci 3000+ Windows Vista Starter 512 MB DDR2 67 MHz Bellek 80 GB Sata Sabit disk DVD/CD Writer Combo 128 MB Paylaşımlı O\B Ekran Kartı 17 inc Pegasus Flat Monitör
Şimdiden teşekkürler.
AMD sempron 3500 al en azından. 1GB ram al 667mhz 45 ytl ve anakart önerim sana kesinlikle bunu al gigabyte 945 667mhz ram girişli anakart al! 128MB paylaşımsız 64 bit ekran kartı var üzerinde o/b. yani Ram'inden çalmayacak! eğer ki ramden verirsen 224 e kadar çıkabiliyor.
945 ve sempron
Bu kampanya dahilinde olan bir sistem. Değişiklik yapamıyorum. Fiyatı 500 YTL. Peki toplamak mı daha uygun yoksa. Bu sistemi alıp işlemci ve ramini değiştirmek mi? Pegasus marka flat monitörü var internette bu marka ile ilgili hiç bir bilgi+fiyat bulamadım.
uğraşmak istemiyosan o şekilde yapabilirsin işlemciyi satma yedekte dursun zaten sempron fazla para etmez artık 4000x2 al 2gb 800mhz ddr2 al sana rahat rahat yeter nette
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
O sistem yerine, 570 ytl civarında olan şu sistemi önerebilirim (Fiyatlar Gigatek'in üye fiyatlarıdır) :
NOT : Demek istediğim; 500-600 ytl civarında bir tutarla sizin bahsettiğiniz sistemden daha performanslısı alınabilir. Sabit Disk belki fazla gelmiş olabilir. Onun yerine 80 gb olanını da alabilirsiniz. Hem böylelikle bir miktar daha ucuzlamış olacaktır. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme