Bildirim
(Acil)corolla model yılı nerede yazıyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aracin bilgi kartinda yazar herhangi bir yerinde değil.. -
şasi numarası 10. hanesi olması gerek. 8 se 2008 9 sa 2009dur -
quote:
Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK
şasi numarası 10. hanesi olması gerek. 8 se 2008 9 sa 2009dur
Demişsiniz ama...Bizim araç 2008 model...Şase numarasının tamamında 8 rakamı yok... -
bu dediğimin şaşma ihtimali yok
Standart VIN uygulaması var araçlarda. ya yanlış yere bakıyorsun yada aracınız 2008 model değil. 10. basamakta ne var?
tabi bu standardizasyon avrupa birliği ve abd için geçerli. bu ülkelerde satışı yapılan modeller için. aracınızın markası modeli nedir?
ayrıntılı bilgi içinhttp://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_identification_number
quote:
Orjinalden alıntı: eminkeskin
quote:
Demişsiniz ama...Bizim araç 2008 model...Şase numarasının tamamında 8 rakamı yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 29 Kasım 2008; 22:55:48 >
-
Sağolun arkadaşlar. Bugün öğrendik araba da yanlışlık yok 2009 model.Geçici plaka belgelerindeki bilgiler bize ait değilmiş.Elimizde ruhsat falan olmayınca henüz yanlışa mı geldik demiştik. -
uretim tarihi ile model yılı farklı olabilir. Ağustos 1 den sonra trafiğe çıkan arabaların modeli gelecek yıl olarak yazılır. -
quote:
bu dediğimin şaşma ihtimali yok
Standart VIN uygulaması var araçlarda. ya yanlış yere bakıyorsun yada aracınız 2008 model değil. 10. basamakta ne var?
tabi bu standardizasyon avrupa birliği ve abd için geçerli. bu ülkelerde satışı yapılan modeller için. aracınızın markası modeli nedir?
ayrıntılı bilgi içinhttp://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_identification_number
quote:
Orjinalden alıntı: eminkeskin
quote:
Demişsiniz ama...Bizim araç 2008 model...Şase numarasının tamamında 8 rakamı yok...
Yeni corolla comfort...Numaraya da ruhsattan bakıyorum...JTNBV56E60 . . . . . . 6 Böyle bir numara...Noktalı yerleri güvenlik sebebiyle yazmadım...Ama içlerinde 8 rakamı yok...
-
bir tek uygunluk belgesinde yazar. uygunluk belgesindede 2008-2009 diye geçmez. gümrüklenme tarihi yazar dolasıyla 1 hazirandan sonra gümrüklenen araç 1 ağustosdan sonra kayıt ettirilirse 2009 olarak kayıt yaptırılabilir
şaside falan yazmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 1 Aralık 2008; 12:22:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: utkucay
bir tek uygunluk belgesinde yazar. uygunluk belgesindede 2008-2009 diye geçmez.
1 hazirandan sonra gümrüklenen araç 1 ağustosdan sonra kayıt ettirilirse 2009 olarak kayıt yaptırılabilir
şaside falan yazmaz
Çok teşekkürler.... -
toyotayı bilmem ama bütün avrupalı üreticiler yukarıdaki standarta uyuyor. şasi numarasına bakman gerekiyor kaç model olduğunu bilmek için verdiğim link yeterince açık
quote:
bir tek uygunluk belgesinde yazar. uygunluk belgesindede 2008-2009 diye geçmez. gümrüklenme tarihi yazar dolasıyla 1 hazirandan sonra gümrüklenen araç 1 ağustosdan sonra kayıt ettirilirse 2009 olarak kayıt yaptırılabilir
şaside falan yazmaz
-
quote:
toyotayı bilmem ama bütün avrupalı üreticiler yukarıdaki standarta uyuyor. şasi numarasına bakman gerekiyor kaç model olduğunu bilmek için verdiğim link yeterince açık
quote:
şaside falan yazmaz
toyotada şaside yazmıyor bana güvenebilirsin
-
benım aracın şasisinde de ne 8 nede 9 var faturasında 2009 model yazıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Engin Hoca
Arkadaslar babam bugün corolla aldı. 2009 diye aldı fakat geçici plaka belgesinde 2008 yazıyormuş. Ben de aracın yanında değilim.Corollanın model yılı aracın neresinde yazıyor?Acil yardımlarınızı bekliyorum.
hocam öncelikle hayırlı olsun. Ben de almayı düşünüyorum kaça aldığınızı ve modelini öğrenebilir miyim? -
Sağolun. 2009- comfort(dizel) Kasko ile birlikte 38 bine aldık.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota verso yorumları
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota triger zinciri hangi modellerde var
- ankara en iyi toyota ustası
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- corolla gr
- toyota hilux 2025
- toyota highlander türkiye fiyatı
- corolla cross bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X