Şimdi Ara

Acil destek pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar dış kasa değişimi yaptım anakart - harddisk - cdrom - ram - power eski kasadan çıkartıp tek tek yeni kasaya taktım simdi pc açılmıyor sizce sebebi ne olabilir acil destek....

• fcelik41 F kullanıcısına yanıt
    kablolari birdaha kontrol edermisin oncelikle islemcinin solundaki ve sagindaki kablolari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her turlu kabloyu çıkardım taktım yeni power denedim ama genede sonuç alamadım. anakart vidasını sıkınca cııııııııııııı diye ötmeye başlıyo sorun bu olabilirmi acaba :/
  • anakartı yakmış olma ihtimalin yüksek. ve ya çatlatma
  • fcelik41 F kullanıcısına yanıt
    Anakartında çatlak var veya anakartın altında iletken bir cisim olabilir (mesela: vida). Altını kontrol et eğer olmazsa anakartını değiştirmen gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcelik41

s.a arkadaşlar dış kasa değişimi yaptım anakart - harddisk - cdrom - ram - power eski kasadan çıkartıp tek tek yeni kasaya taktım simdi pc açılmıyor sizce sebebi ne olabilir acil destek....

Hocam güç kaynağından anakart'a giden kablo var 1 tane onu bi çıkar çalışıyor mu die kontrol et elektrik gidip gitmediğini anlarsın.
  • _ANIL kullanıcısına yanıt
    hacı anakartın vidasını sıkınca cıııııııııı diye ötmeye başlıyo ince bir ses var ama vidayı gevşetince ses yok ama pc 2 turlude çalışmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

quote:

Orijinalden alıntı: fcelik41

s.a arkadaşlar dış kasa değişimi yaptım anakart - harddisk - cdrom - ram - power eski kasadan çıkartıp tek tek yeni kasaya taktım simdi pc açılmıyor sizce sebebi ne olabilir acil destek....

Hocam güç kaynağından anakart'a giden kablo var 1 tane onu bi çıkar çalışıyor mu die kontrol et elektrik gidip gitmediğini anlarsın.

kardeşim çok teşekkur ederdim anakartın altında 4 tane yukseltmek için vida gibi bişe vardı eski kasada yeni kasaya baktım ondan yok onları sökup yeni ksama takınca sıkıntı ortadan kalktı çok sevindim Allah razı olsun hepinizden.. teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.