s.a arkadaşlar dış kasa değişimi yaptım anakart - harddisk - cdrom - ram - power eski kasadan çıkartıp tek tek yeni kasaya taktım simdi pc açılmıyor sizce sebebi ne olabilir acil destek....
fcelik41F
kullanıcısına yanıt
kablolari birdaha kontrol edermisin oncelikle islemcinin solundaki ve sagindaki kablolari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
her turlu kabloyu çıkardım taktım yeni power denedim ama genede sonuç alamadım. anakart vidasını sıkınca cııııııııııııı diye ötmeye başlıyo sorun bu olabilirmi acaba :/
anakartı yakmış olma ihtimalin yüksek. ve ya çatlatma
fcelik41F
kullanıcısına yanıt
Anakartında çatlak var veya anakartın altında iletken bir cisim olabilir (mesela: vida). Altını kontrol et eğer olmazsa anakartını değiştirmen gerekebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: fcelik41
s.a arkadaşlar dış kasa değişimi yaptım anakart - harddisk - cdrom - ram - power eski kasadan çıkartıp tek tek yeni kasaya taktım simdi pc açılmıyor sizce sebebi ne olabilir acil destek....
Hocam güç kaynağından anakart'a giden kablo var 1 tane onu bi çıkar çalışıyor mu die kontrol et elektrik gidip gitmediğini anlarsın.
_ANIL
kullanıcısına yanıt
hacı anakartın vidasını sıkınca cıııııııııı diye ötmeye başlıyo ince bir ses var ama vidayı gevşetince ses yok ama pc 2 turlude çalışmıyo
Hocam güç kaynağından anakart'a giden kablo var 1 tane onu bi çıkar çalışıyor mu die kontrol et elektrik gidip gitmediğini anlarsın.
kardeşim çok teşekkur ederdim anakartın altında 4 tane yukseltmek için vida gibi bişe vardı eski kasada yeni kasaya baktım ondan yok onları sökup yeni ksama takınca sıkıntı ortadan kalktı çok sevindim Allah razı olsun hepinizden.. teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme