Şimdi Ara

Acil durum tehlikesi !!Forum yetkilileri konuya bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık çığrından çıktı,inci sözlükte nesil atlama diye başlık açıldı konudaki yorumlardan sonra zaten fark ettim burda bişeyler degişmiş.Bi üye vardı geçen abi nekadar cahilsiniz az incide gezinin diyordu yani bu bi örnek içten içe değişiyor dh ve ne yazık ki artık onlardan farkımız yok olacak.demek istediğim forumun seviyesi hafif hafif düşmeye başladı yorumlardan çıkarabildiğim kadarıyla.Ne yazıkki bu konudada trollüyecekler(adam gibi olsa ona da lafım yok )Yapacak bişey yok son ifşalardan sonrada kimlerle din siyaset tartıştığımızıda gördük bu forumda.Ama kaliteli adamlarda yok değil bu forumda gerçekten adam olan üyelerde var.Düzgün trolleri bile seviyorum yeterki şu 12-14 yaş inci sözlük üyeleri gibi olmasınlar.hadi eyvallah ben içimi döktüm gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adminlerin de işi yok seni dinleyecekler

• Hep bu karı resimleri yüzünden oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hep bu karı resimleri yüzünden oluyor

Senin imzanda sübliminal mesaj gibi sen hiç konuşma
  • 'Acil durum tehlikesi!' Evet çocuklar burada yazar bir şeyler anlatmaya çalışmış ama başaramamış.
  • Biz sizi sonra arıycaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Şubat 2014; 18:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquaberry

'Acil durum tehlikesi!' Evet çocuklar burada yazar bir şeyler anlatmaya çalışmış ama başaramamış.

Başlık dikkat çekmek içindi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum destek konusu nerede??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yav he he
  • o konunun tarihine baksaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

Hep bu karı resimleri yüzünden oluyor

bunun konumuzla hiç alakası yok efendim öhöm

• Bu konuyu trolleyenlerin hepsine sayende blok attım kardeş eyvallah konuyu açtığın için

• quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

Bu konuyu trolleyenlerin hepsine sayende blok attım kardeş eyvallah konuyu açtığın için

Biz teşekür ederiz. Tekrar bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

Bu konuyu trolleyenlerin hepsine sayende blok attım kardeş eyvallah konuyu açtığın için

Ben blok olayına karşıyım ama zor tutuyorum kendimi bunları görünce

• 2007-2008 senelerinde en azından sadece berlirli bir yaşın üzerindeki insanlar internete erişebiliyordu ancak şimdi okuma yazma bilmeyen çocuklar dahi internet başında aslında sadece donanımhaber değil birçok forumun seviyesi düştü.
  • Acil durum değince '' Hold Up '' '' Hold Up '' sesi geliyor aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

2007-2008 senelerinde en azından sadece berlirli bir yaşın üzerindeki insanlar internete erişebiliyordu ancak şimdi okuma yazma bilmeyen çocuklar dahi internet başında aslında sadece donanımhaber değil birçok forumun seviyesi düştü.

Yok hocam bu kadar değildi bizde ozamanlar liseliydik böyle haraketler yapmazdım ark çrevresindede görmedim.durduk yere tartışma çıkarıyor adam yarın ifşa konusu açılıyor bakmışsın 2001 li bebesinirine gidiyor insanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

2007-2008 senelerinde en azından sadece berlirli bir yaşın üzerindeki insanlar internete erişebiliyordu ancak şimdi okuma yazma bilmeyen çocuklar dahi internet başında aslında sadece donanımhaber değil birçok forumun seviyesi düştü.

Yani ne yapalımbize ne" diyip bir anda sana gider yapıyor aşalıyor yarın bi bakmışın ifşa olmuş araba modeli gibi doğumlu bi velet miş siz nasıl hissedersiniz hocam?bundan bahsediyorum.Bu tipler iyice çoğaldı.Bu arada k.g pilotluk zor meslek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.