Şimdi Ara

ACİL EKRAN KARTI PROFESORLERİ YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel E8400 işlemci
    asus p5q se anakart
    4gb ram olan sistemime

1gb palit 9800 gt

512 mb his 4850

1gb Zotac 9800 gt

512 mb zotac 9800 gt synergy

512 mb zotac 9800 gt AMP tercihlerinden hangisini almalıyım artıları eksileri nelerdir

bana yardımcı olursanız sevinirim bu arada SYNERGY ve AMP gibi farklar neden var bu adlarda ayrıntıları verebilirseniz sevinirim.

bu kartlar dışında 200-250 tl aralığında başka tavsiyeleriniz var mı ??

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

• kardeş eğer ekranın 22 inch den büyükse 1 gb lık kartlara bakmanı tavsiye ederim eğer diyilse 1gb lığa pek gerek duymazsın. synergy ile amp arasında soğutucu farkı vardır ayrıca amp olanlar fabrikadan overclock olmuş şekilde geliyor. gelgelelim konuya; bunların arasında dediğim gibi ekranın 22 lik değilse 4850 yi öneririm . aralarında en performanslısı bu karttır
  • Benim de tavsiyem HD 4850'dan yana olacaktır. Konum olarak oradaki kartların üzerinde konumlandırılmıştır. AMP ya da Synergy üreticilerin referans kartlarına göre daha hızlı olan modellere verdikleri isimlerdir. Aralarında soğutucu farkı olmaya da bilir ama hız farkı vardır.

nVidia merakınız varsa verdiğiniz fiyat aralığından 20 lira daha yukarıda 9800GTX+ var. Bu seri HD 4850 ile başarım olarak aynı konumdadır. En azından kağıt üzerinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AndryTR

Benim de tavsiyem HD 4850'dan yana olacaktır. Konum olarak oradaki kartların üzerinde konumlandırılmıştır. AMP ya da Synergy üreticilerin referans kartlarına göre daha hızlı olan modellere verdikleri isimlerdir. Aralarında soğutucu farkı olmaya da bilir ama hız farkı vardır.

nVidia merakınız varsa verdiğiniz fiyat aralığından 20 lira daha yukarıda 9800GTX+ var. Bu seri HD 4850 ile başarım olarak aynı konumdadır. En azından kağıt üzerinde...

9800gtx+ yı öneriyonda gts 250 yi neden önermiyon

gts 250>9800gtx+ > 9800gt > 9600

sıraya göre düşünsün alacak olan.

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4850-334-7683.html atı dusunuyorsanız bu olur
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2534 nvıdıa dusunursenızde bu olur

gts 250 arasında en iyisi budur.

http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari_kategorisinde/zotac_gts-334-7920.html

• amp falan almana gerek yok.ama gidipte synergyde alma .arkadaşlar gts250 tavsıye etmış ama fıyatlarında haberlerı yok sanırım.200-250 arası senın için en ıyı tercıh 4770 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butceye uygun lınk vermeye calıstım kı zaten butceyı bıraz asıyor
    fıyatlardan haberımız var verdıgımız lınkede bakıyoruz 270,97 YTL gts fıyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 15 Mayıs 2009; 15:14:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nobe

quote:

Benim de tavsiyem HD 4850'dan yana olacaktır. Konum olarak oradaki kartların üzerinde konumlandırılmıştır. AMP ya da Synergy üreticilerin referans kartlarına göre daha hızlı olan modellere verdikleri isimlerdir. Aralarında soğutucu farkı olmaya da bilir ama hız farkı vardır.

Sebebi bu olabilir mi?

GTS250 fiyat aralığı

Arkadaşın verdiği fiyat aralığı 200 - 250 TL

Ayrıca GTS250 isim değiştirmiş 1GB belleki bir 9800GTX+'tır. Belleği 1GB yapılmış ve üzerinde koydukları soğutucu sayesinde biraz daha hızlanmış 9800GTX+'tır. Bunun dışında bir farkı yok...

• asıl ozel sogutmalı 4850 250 lıraya varken ve arkadasın tercıhlerı arasında bu kart yokken kalkıp 4770 al demek bıraz abes olmazmı
  • quote:

quote:

quote:

Sebebi bu olabilir mi?

GTS250 fiyat aralığı

Ayrıca GTS250 isim değiştirmiş 1GB belleki bir 9800GTX+'tır. Belleği 1GB yapılmış ve üzerinde koydukları soğutucu sayesinde biraz daha hızlanmış 9800GTX+'tır. Bunun dışında bir farkı yok...

tamam dediğine lafım yok doğrudur ama o mutasyona uğramış şey bir avantaj değilmidir sence insanlar en son mutasyonlu ürünü neden almazlar anlamıyorum

sence mutasyona uğramış şeyler zararlımıdr tabi tartışma konusu

tartışmaya girersek kan gövdeyi götürür en iyisi herkes bişeler önersin

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

butceye uygun lınk vermeye calıstım kı zaten butceyı bıraz asıyor
    fıyatlardan haberımız var verdıgımız lınkede bakıyoruz 270,97 YTL gts fıyatı

al benden de o kadar 250 ytlyi veren adam 300ytlyide verir
  • Ya olay şu; ismi değişmiş bir ürüne fazladan niye para veresiniz? 9800GTX+ için 1GB bellekli hız aşırtılmış modeller de var. GTS250 ile bunlar aynı. Arada "mutasyon" da yok yani. Ufak bir adaptasyon var sadece ki onu zaten diğer kartla da yaptılar. nVidia dahi GTS250 için yeni model demiyor. Sadece 9800GTX+ serisinin aradaki karşıklıkları gidermek ve tek bir model ailesi oluşturmak için yeniden isimlendirildiğini belirtiyor. Ki 9800GT için de yapacaklardı, utandılar herhalde yapmadılar...

Dediğiniz gibi arada bir "mutasyon" HD 4890 ekran kartında var. Kastınız oysa eğer. Çünkü mevcut RV770 serisinin özellikleri baz alınarak ama mimaride iyileştirmeler ve bazı optimizasyonlar yapılarak RV790 olarak piyasaya çıktı. Bariz belirgin bir "mutasyon" var o kartta. Ona bir şey diyemem ama GTS250 bence öyle değil. Yurt dışı fiyatlarına bakın ürünlerin;

XFX GTS250
    eVGA SuperClocked 9800GTX+

Tabii bunlar benim görüşümdür. Yanılıyor olabilirim. Ancak benim fikrim bu yönde.

Arkadaşın bütçesini göz önüne alırsak GTS250 o bütçeyi 100 lira kadar aşıyor ki neredeyse HD 4870 fiyatı. O nedenle HD 4850 ya da nVidia isterse 9800GTX+ önerdim. Verdiği modeller arasında HD 4770 olmadığı için de bir fikir belirtmedim o konuda.

Ama düşünürse HD 4770 gayet güzel bir karttır. Hatta şu zamanda en alınası kartlardan biridir bence...

• http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4850-334-7683.html ozel sogutmalı 4850 251 lıra
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2534 ozel sogutmalı gts250 271 lıra

yorumsuz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 15 Mayıs 2009; 15:39:25 >
  • quote:

Arkadaşın bütçesini göz önüne alırsak GTS250 o bütçeyi 100 lira kadar aşıyor ki neredeyse HD 4870 fiyatı.

kardeş abartma istersen hd4870 nere gts 250 nere hd4870>gts 250

gts 250 320yt 1gblik fiyatları hatta bazı yerlerde 300ytlyede verenler var googla kardeşe bak istersen.

ne önerdiğiniz e biz bişe demiyoruz.

9800gtx + alınacağına gts 250 alınsın daha iyi . yani demek istediğim 9800gtx + önerenler gts 250yide önersinler

gts 250 amp bellek saat hızı 2300mghz iken 9800gtx + olanda bellek saat hızı 2100

şimdi ben gidip 9800gtx + mı alayım yoksa gts 250mi

biraz daha tartışmaya girersen biraz sonra burda kan gövdeyi götürür haberin ola.

ha bide gts 250 ye ne derseniz diyin evrim geçirmiş kılık değiştirmiş cinsiyet değiştirmiş ben mutasyon geçirmiş diyorum

9800gtx+ ya ver gazı biraz rop biraz shader biraz yandan biraz ordan alsana gts 250 g92 55nmlik cpu oldumu kardeş gts 250 yi bana öğretme bende şu an zotac gts 250 amp var kullanmıyorum

• kardeş sen deli misin git bitane hd4770 al hepsine kafa at bu kartların 200 liradan aşağı vatanda paranı sokağa atma l
    afalara bakma somut değerlere bak ordaki kartların hepsinin sitede incelemesi var izle kararı sen ver biraz daha yukarı olsun diyorsan gts 250 başka karta para verme sonra benim gibi yanlış yönlendirildim deme ikiside f\p ürünü
  • cevap veren butun arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim...

öncelikle fiyat olarak 200-250 aralığını vvermiştim ama 300 e kadar zorlayabilirim tabiki...
    yanlız yazmış olduğum markalar illa olacak diye bişi yok siziz önerilerinizde gbenim için önemli
    ben iyi bir performans ve paramın karşılığını arıyorum.

sonuç olarak evimde 127 ekranlık bir de tv var... bazı zamanlar biraz tadını çıkartmak isterim.

bi arkadaşımız 22 inch lik ekran yoksa gerek yok 1 GB a demiş...
    512 lik olan bir kartla da performans alırım heralde.... zaten TV nin çözünürlüğü 1GB olanı kaldırmaz gibime geliyor...
    yinede bütün arkadaşlarımın dediklerini okuyorum yeni şeyler yazacak olanlarıda okuyacağım...
    herkese tekrar tekrar teşekkürler... dediğim gibi farklı kart önerilerinizede açığım kolay gelsin herkese.
  • quote:

quote:

quote:

Sebebi bu olabilir mi?

GTS250 fiyat aralığı

Bu da GTS250 yi alınır kılan özellikleri zaten.

Ben de GTS250 derim...

• Bu arada GTS250 için verdiğim fiyatta yanlışlık var. GTS250 şeklinde yazında fiyatı 350 lira çıkıyor. Ama GTS 250 yazınca 270 lira çıkıyor. Neyse bir temiz yanılmış oldum. Kusuruma bakmayın. TeknoFiyat'ın arama motoru kurbanı oldum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.