Şimdi Ara

ACİL... ekran sadece 4bit ve 800x600 çalışıyor!!!ne yapmalıyım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün nette gezinirken bi anda monitor kararıp açıldı, ve artık sadece 800x600 ve 4bit te görüntü var, şöyle anlatayım
    display propertis-settings girince başka bi seçenek yok artık. 16 veya 32 bit seçeneği çıkmıyor... ekran kartım 32mb tnt yıllardır sorunsuz çalışıyordu. şu andada driverda sorun olmadığını sölüyor!monitör philips onda da sorun görünmüyor... restart atınca bikaç defa düzeldi ama şuan değişmiyor. neden olduğuan anlam veremiyorum...
    ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

• ekran kartının dirverını kaldırıp tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin.
  • Ekran kartı drivers larını kaldırıp makineni restart yap. Xp kullanıyorsan yeni donanım bulundu diyecek ve xp driverslarını kuracaktır. Daha sonra masa üstünden ekran çözünürlüğü ve renk derinliği ayarlarını yapabilirsin.
  • onu yazmayı unutmuşum driveri tekrar yüklüyorum, sorun ondan sonraki restart ta geçiyor fakat bir sonraki açılışta yine aynı sorun... veya bi anda tekrar ekran kapanıp açılıyor... driver haicinde ne yapılabilir?
  • Konuyu teknik yardımda açmayı dene.Daha çok yardım ederler.
  • Muhtemelen ekran kartın kendini emekliye ayırmış .Donanımına uygun yeni bir ekran kartı al derim .-2. el araştır ucuza mal edebilirsin-
    Geçmiş olsun
  • Ekran Kartını söküp yeniden takabilirsin belki faydası olur ya da
    senin kart "artık bana müsaade" diyor da olabilir.
  • Sonuçta hepimiz bilgisayar kullanıyoruz elimizdekilerin elbet bi gün miladı dolacak,yani yavaş yavaş dicem ama değil zamanı dolmuş.
  • yardımlarınız için teşekkürler...
  • Başka versiyon driver dene. illaa en yenisi olması gerekmiyor.
  • bak arkadaşın dediği gibi kartı çıkar gene tak. ondan sonra güvenli kipte açıp driver yükle belki hallolur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.