Şimdi Ara

acil eksper raporu hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler 2011 model civic alıcam aracın plakasından sorgulama yaptığım zaman Kayitlarimiza gore ***0258 Sasino lu aracin 4 adet hasari mevcuttur. HSR1:11/08/2013, EKSRAP-Agir Hasarli, 43447.88TL HSR2:12/04/2013, Carpma HSR3:15/08/2012, Carpma HSR4:15/08/2012, Carpma, 7323TL 1 Ocak 2012 sonrasi Agir Hasar verileri eksper raporuna gore verilmistir. gibi bir sonuçla karşılaştım bunu araç sahbine sorduğum zaman aldığım yanıt arabada 3 parça boya vardır sahibi arabayı yetkili servise geri satmıştır ben de onlardan aldım 43 binlira aracın sahibine ödenen para boyalarda aslında 3 bin civarı tutmuş fakat fazla yazmışlar , sizce bu senaryonun doğruluğu nedir?

• İşin içerisinde galerici varsa doğruluk payı sıfırdır kardeşim. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 30 Ocak 2014; 23:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pert arabayı kitlemeye yer arıyor senaryonun sonu bu
  • peki senaryonun sağlamasını yapamaz mıyız? eğer adamın doğruysa kaskoyu kandırmak amaçlı mı yapılmıştır kasko bukadar salak mı ?
  • o aracın yanından bile geçme.
  • 1) Zaten bu aracın hatasız boyasız olanları 41-42 bin tl.
    2) pert kayıtlı araç. ne senaryo yazılırsa yazılsın hatasız dahi olsa alttan vurmuş airbag açmış ve pert olmuş olabilir.
    3) kesinlikle bulaşmayın.
  • Yav he he deyip koşarak oradan uzaklaşın hocam ,

Sonradan çok pişman olabilirsin
    iz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzak dururdum ben olsam
    heleki gunumuz dunyasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.