elektronik haberleşme 2. sınıftayım ve pazartesi gününe yetişmesi gerekn bir proje ismi gerekiyor daha sonra devreyi vereceğim ödev olarak bilen biri varsa yardım ederse şimdiden teşekkür ederim..
Hangi ders, merak ettim 2. sınıfta ne projesi
Mikro İşlemci dersi içinse istediğin bir çok seçenek var ama benim de zamanında yaptığım devreyi öneririm. Çok iyi bir puan alıyorsun eğer yapabilirsen. Ev telefonu üzerinden Dtmf Decoder+Pic kullanarak evdeki bir kaç farklı cihazı kontrol etme. Ben bu devreyi zorlaştırmak için sitemi sadece 1 cep numarasından kontrol etcek şekilde ayarlamıştım.
Eğer sistem analizi için istiyorsan , çok değişik fikirler olabilir. Bu senin ne kadar el becerin olduğuna bağlı. Ve ne yapabildiğine. Biz 4 arkadaş bilgisayardan rf ile kontrollü kamera ile kablosuz görüntü sağlayan mini bir araç yapmıştık. Herşeyi ( Şase-iskelet-devreler) el yapımı. Bunuda bir kaç arkadaş bularak yapabilirsin.
Ben kendi yaptıklarımı fikir verme amacı ile yazdım. Değşişik şeyler çıkarabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme