Şimdi Ara

acil:format sonrası bazı filmler açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format attım ama sistemimde 3 tane hdd var 40+160+250 olarak
    40 lıktaki bi partitiona format attım xp kurdum
    ama format sonrası bi çok dosyam kayboldu 160 gb likteski neyse bazıalrını bi şekilde kurtardım zaten her formatı sonrası ağır bi scandisk yapıypor
    şimdi filmleri açamıyorum unspoorted format gibi bieşy diyo ve boyutları 0 mb
    bazı filmleri açabiliyorum bazılarını açamıyorum
    text dosylarıda böyle oluyor ama güvenlik kısmıondan tam yetki vericne hallediyorum bide orda belirsiz bi kullancoı var soru işareti dolu sanırım eski formattan kalma yani o sanıyor admin
    olmuyor açmıyor filmleri ne yapmam lazım delirecem
    neden her formattan sonra 160 lıkta sürekli scandisk yapıyor 1.5 saat süren?

• 160 NTFS YADA FAT32 BOZULMUŞ OLABİLİR TEKRAR YAPILANDIR FİMLER İSE İNTERNETTEN CODECLER İNDİR SORUNUN HALOLUR AMA SORU İŞARETLİYİ ANLAMADIM NE DEMEK İSTEDİĞİNİ
  • codec var yaw
    ama anlamadım
    mesela avrupa ykasının 10 bölümü varsa 5 i çalışıyor 5 i çalışmıyor bence scandisk sırasıdna bozuldu
    muhtemelen ntfs bozuldu hepsini yedekleyim formatlıcam bakalım
  • formattan sonra codecler muhtemelen silinmiştir. ukp ve ffd show codeclerini yüklemelisin.www.inndir.com da war...
  • 0 bayt gözüküo hepsi yaw bozuldu bence
  • 0 bytesse onu içinde veri yok demektir 1 kb yada üzeri desen neyse ama sen 0 diyorsun açamazsın ki onu ama ACE Mega CPack 603PRO codec pakettini indir bi denem bakalım 0 larıdan açar mı bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.