Şimdi Ara

Acil! GM5 Plus ekran ışığı oynaması veya patlaması!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Başlıkta da bahsettiğim gibi sorunum şu ki ekranda ince ışık oynamaları var bu durum bende mi var ya da başka birinin dikkatini çekti mi bilmek istiyorum? Sizce servise uğramalı mıyım? Daha önce bu durumu whatsapp destek hattına bildirdim kendileri bana fabrika ayarlarına dönünce sorunun düzeleceğini olmazsa servise götürmemi söylediler yaptm fakat bi fark göremedim gibi. Şimdi sorun şu ki buna benzer şikayetler yaşayan var mı? Bu normal midir? Tavsiyeleriniz nelerdir? Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresma53 -- 2 Nisan 2017; 0:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak durum nedir anlamadım
  • Hocam arka plan ışığı varyaa ekranın. Beyaz sayfada falan böyle ışık oynamaları oluyor. Ekran ışığında oynama oluyor yani. Titreme gibi daha doğrusu. Durum bu anlatabildim mi bilmiyorum :/

• Quaresma53 kullanıcısına yanıt
    HAfif kıslır gibi olur o normal ama sürekli florasan gibi titreme oluyorsa onu bilemiyorum
  • GM Whatsapp destek hattıyla konuştum da şarj aletiyle birlikte götürüp kontrol ettirmemi istediler. Sorunun gün içinde çözülüp teslim edileceğini bildirdiler. Uygun bi vakitte gitmeyi düşünüyorum. Bakalım. Tekrar teşekkür ederim.

• Başkan senin GM 5 plusta ışık oynaması titremesi oluyormuş aynısı bende de oluyor garantiye vercem demişsin

Verdiğinde düzelttiler mi sonra sıkıntı yarattı mı

Bilgilendirirseniz çok sevinirim

• Aynı sorun bende de oluyor. Sorununuz çözüldü mü acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.