Selam Arkadaşlar , Evimin balkonunda TV seyretmek istiyorum ama malesef TV anten pirizi balkonda yok. Birkaç arkadaş " Link Aktarıcı " da denilen Ses - Görüntü aktarıcılarından bahsetti , bende biraz araştırma yaptım. Piyasada Sunny , Botech , Next , Prozeg gibi markaların çeşitli ürünleri var. Benim bu konuda hiç bir fikrim yok. Benimle , bilgileriniz ve tecrübeleriniz ışığında Marka , Model , kullanım özellikleri gibi konularda bilgi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Örneğin : 2.4 Ghz yayın yapması yüzünde kablosuz int. bağlantısı ile karmaşa olabiliyormuş , bazı markalarda cızırtı oluyormuş vs vs vs.
SAYGILAR , TEŞEKKÜRLER.....................
Not : Nereye konuyu açacağımı bilemediğimden 2 farklı bölümde açtım , kusura bakmayın.
media markta soylediginiz urun var , gidip inceleyin, tv nin arkasinda scart kismina cep telefonu kadar bir aleti takiyorsunuz , aynen goruntunun gelecegi aletin arkasinada scarttan aleti takiyorsunuz ( dvd , receiver vs ) , ikisi arasi goruntu aktarimi oluyor,
@ ONNOW78 Cevabın için teşekkürler arkadaşım , bu tür aletlerin çalışma prensibini az çok anladım , o konuda bir sorunum yok. Ayrıca Denizli'de Mediamarkt negezer. Benim için önemli olan ; asıl kullanıcı olup tecrübe etmiş kişilerin veya bu konuda bilgisi olanların marka ve model tavsiyesidir.
Güncel
Selam. ben bu urunu media markdan aldim. antenler birbirini gormesi gerekiyor.aralarindan biri gecince goruntude ve sesde cizirti oluyor.