Arkadaşlar merhaba. Geçen gün işgüzarlık yapıp güneş enerji panelinin tapasını açarak içindeki suyu boşalttım çamur gibi akan suyu görünce temiz su çıkana kadar birkaç kere de doldurup boşalttım. ardından bağlantıları tekrar yaptıktan sonra ertesi gün sıcak su olmadığını fark ettim, internette hava yapmış olabilir gibi şeyler okuyunca gerek panellerin üst tarafındaki tapaları hafifçe gevşeterek havasını almak istediğimde panellerin boş olduğunu gördüm içinde su yoktu. sonra belki paneller tıkanmıştır diye düşünüp boylerdan gelen borunun ucunu çıkarttığımda ordan akan su yoktu. sistemi tamamen boşaltıp tazzikli suyla erişebildiğim giriş kısımlarına tazikli su sıkıp tekrar birleşltirdim ve bu sefer önce panellere hortumla su doldurup ondan sonra deponun vanasını açtım ama sonuç değişmedi. panelden çıkan çamur görünümlü su acaba antifirz mi diye düşündüm ama sistem eski tip boylerin üzerinde antifiriz koymak için bir kısım yok. Yardımcı olabilrseniz sevinirim. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ters slash -- 3 Mart 2023; 18:32:25 > |
Bildirim