Şimdi Ara

acil hikaye :[[

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarına ödevim var güzel birşey yapmak zorundayım. KISKANÇLIKLA ilgili bir hikaye yazmam gerekiyor ama yazamıyorum. yazabilirmisiniz??? LÜTFEN...

• ismail öztaş yardımcı olabilir belki
  • işin kolayına kaçmışsın sanki biraz. Bi senaryo atsanız ortaya ben bunu genişletip yazsam falan desen daha yararlı olmaz mıydı senin açından?
  • ya aslına bakarsan haklısın....
  • en yakın arkadaşının sınav sonuçlarını kızkanan bi insanı yazabilirsin...

o düşük puanlı bi okula giderr en yakın arkadaşı kardeşim dediği insan çok daha iyi bi okulu kazanır....

bu kıskanç çocukta arkadaşına kötülük yapabilir düşünmek lasım...
  • Ödevin ne için ve tam olarak konu ne ile ilgili
  • dil anlatım dersinde öyküleyici anlatıma örnek vericekmişim konuda kıskançlık... ben bi kadının kocasını kıskanmasıyla ilgili bir hikaye yazdm ama pek hoş olmadı... o yüzden sizden yardım bekliyorum... en azından güzel bir konu söyleseniz bile sevinirim...
  • Onu yazarsan basit bir konu olur. Biraz kurgu kurmak gerek. Hoca şaşırmalı. Biraz düşüneyim. 9-10 civarı bir hikaye koyabilirm

saygılarımla
  • hikayeyi ayrı bir baslık olarak açtım

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: gothic*angel

dil anlatım dersinde öyküleyici anlatıma örnek vericekmişim konuda kıskançlık... ben bi kadının kocasını kıskanmasıyla ilgili bir hikaye yazdm ama pek hoş olmadı... o yüzden sizden yardım bekliyorum... en azından güzel bir konu söyleseniz bile sevinirim...

ben edebiyat ve dil anl.öğretmeniyim sana kısa ve güzel bi hik. yazardım ama şimdi bu saattte ayaktamısın uyuyormusun bilmem ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.