Şimdi Ara

Acil!! HONDA JAZZ - PEUGEOT 307 Dizel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır ne alacağıma karar veremedim..Çok arabalar düşündük. Bu 2 arabada yoğunlaşmak istiyorum..

Yakıtda önemli benim için... Ama YILDA 13.000 km. yapıyorum ortalama....

jAZZ alsam ne kadar zarar ederim ki? 307' ye göre? Mesela 1000 km yapsam bir uzun yolda ne olur acaba? 40-50 ytl. arada fark mı olur acaba???

Bide tabi konforu, Bakımları v.s göz önüne almak lazım.... SİZCE ne olmalı??????

20-22.000 ytl param var.... (FORD focus sedan lpg'li, Renault Clio Dizel'de aklımdan geçen arabalar...)

Anladınız siz nasıl bir şeylere ihtiyacım olduğuna...????

• ALAKASIZ OLUCAK AMA DİNLERSEN ÇOKTA GÜZEL OLUR O PARAYA 2003 ASTRA TEMİZİNDEN RAHAT ALIRSIN BİRDE TANTANİ LPG TAKTIR DEME KEYFİNE 307BOŞVER TENEKE ARABA BENİM FİKRİM BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 18 Ocak 2007; 3:24:29 >
  • Dizel araçları yılda 30 bin km ve üzeri yapanlara öneriyolar. Uzun yolda jazz sakin kullanıldığında yaklaşık 100 km de 5 lt civarı yakıt tüketmekte uzun yolda 307 Dizelle dediğiniz kadar büyük farklar olmayacaktır. Bana kalırsa çok km yapmış ve bazı kronik sorunları bilinen 307 dizel almaktansa o fiyatlara temiz bi jazz alıp hem ekonomi hemde sorunsuzluğun keyfini birarada yaşardım.
  • arkadasım bende civic elegance full 2007 var esimede 0 km jazz aldım internetten arastırmadıgım yer kalmadı sonunda ona karar verdim otomatık
    cok memnunum peugeot 307 ile mukayese bile etme her seyi ile super su an sehir ici 6.4 -7.5 arası sehir dısı 5lt altı yakıyor buyuk sınıf araba hıssı veren kalıtelı iscilikli bir araba karar senin yinede cazcı kardesler sitesine gir orda her seyin gercegi varhttp://hondajazz.blogspot.com/
    7 ileri sanzıman bir tek jazz da var bidigim kadarıyla bagzj hazmı ve degistirme kombinasyonu nda bu arabanın ustune yok sevgiler resmide koydum

• bence otomatik vites jazz ideal, benzini kokluyor !
  • jazz pejonun eline su dökemez hem perfonmasn hem kalite hem de donanım olarak bagaj ve iç hacim büyüklüğü bakımından hemde pejo 307 2002 de çıkmıştı ve avrupada yılın aracı seçilmişti. euroncaptan 5 yıldızı var sizin jazz gibi 4 yıldız yok muhahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 19 Ocak 2007; 1:22:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

jazz pejonun eline su dökemez hem perfonmasn hem kalite hem de donanım olarak bagaj ve iç hacim büyüklüğü bakımından hemde pejo 307 2002 de çıkmıştı ve avrupada yılın aracı seçilmişti. euroncaptan 5 yıldızı var sizin jazz gibi 4 yıldız yok muhahah

pejoda sorunsuzluk ve tüketim açısından jazz'ın eline su dökemez. Bagaj, iç hacim büyüklüğü ve donanım olarak pejo ve jazz rakip değildir çünkü pejo 307 bir üst sınıfta Civic'in klasmanındadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra K - Peugeot 308
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gözü kapalı jazz derim.307 ler sorunlu.sadece tipi güzel diye araba alınmaz.jazz da ise problemsiz bir hayat.
  • degistirme dogru jazz her bakımdan 307 ye fark atar ayrıca 307 civic in klasmanında olması icin 50 fırın ekmek yemesi lazım esimin 2005 307 dizeli vardı emdıgım sutu burnumdan getirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaziko -- 19 Ocak 2007; 22:49:41 >
  • honda nın bakım periyodları 10000 km de bir veya 6 ay. Bunu mutlaka dusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep1976

Arkadaşlar 1 aydır ne alacağıma karar veremedim..Çok arabalar düşündük. Bu 2 arabada yoğunlaşmak istiyorum..

Yakıtda önemli benim için... Ama YILDA 13.000 km. yapıyorum ortalama....

jAZZ alsam ne kadar zarar ederim ki? 307' ye göre? Mesela 1000 km yapsam bir uzun yolda ne olur acaba? 40-50 ytl. arada fark mı olur acaba???

Bide tabi konforu, Bakımları v.s göz önüne almak lazım.... SİZCE ne olmalı??????

20-22.000 ytl param var.... (FORD focus sedan lpg'li, Renault Clio Dizel'de aklımdan geçen arabalar...)

Anladınız siz nasıl bir şeylere ihtiyacım olduğuna...????

Yılda 13.000 km yol yapıyor isen handi diesel aracı alırsan al zarar edersin. İKinci olarak da Honda Jazz Ve 307 bence kıyaslanmıyacak araçlardır.
    Ayrıca O Paralara çok güzel ve temiz Honda araçlar bulursun jazz diye kilitleme kendini. İnşallah en doğrusunu ve hayırlısını alırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

jazz pejonun eline su dökemez hem perfonmasn hem kalite hem de donanım olarak bagaj ve iç hacim büyüklüğü bakımından hemde pejo 307 2002 de çıkmıştı ve avrupada yılın aracı seçilmişti. euroncaptan 5 yıldızı var sizin jazz gibi 4 yıldız yok muhahah

Dostum jazz çıktığı ilk günden beri kendi sınıfında yılın en iyi motoru en iyi şanzımanı ve 1.4 otomobiller içinde dünyanın en az yakıt tüketen benzinli aracı seçiliyor. Ayrıca kendi segmenti içindeki araçlar içinde de en güvenlisi. Şimdi soruyorum tipine bakarak yılın otomobilinimi alırsın. yoksa mekaniğe,yakıta,şansımana bakarak jazzımı. Ben bilinçli biri ve bu işin içinde olan biri olarak her durumda jazz ı alırım. Ne demişler ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Sana başarılar. Servislerde de kolay gelsin çünkü ordan pek çıkamıcaksın eğer pejo sahibi isen...

• quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

honda nın bakım periyodları 10000 km de bir veya 6 ay. Bunu mutlaka dusun

bu 10.000 / 6 ay mevzusuna çok taktınız yazdıklarınız kadarıyla, hayalinde ki bakım periyodu nasıl acaba merak ettim, devamlı vurgu yapıorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-e

quote:

bu 10.000 / 6 ay mevzusuna çok taktınız yazdıklarınız kadarıyla, hayalinde ki bakım periyodu nasıl acaba merak ettim, devamlı vurgu yapıorsunuz ?

Dostum zaten kaliteli bir motor ağının ömrü 10.000 km veya 6 aydır Honda bunun bilincinde olduğu için gerçekleri ve doğruları uyguluyor hepsi bu.
  • 307 yi sıfır alıp 300 km de satmış biri olarak söylüyorum,aman uzak dur,araba 3 günde dökülmeye başlmıştı...Jazz benim oda arkadaşımda var,hem az yakıyor,hemdeb 2002 model olduğu halde tık yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbctech

quote:

Orjinalden alıntı: by-e

quote:

Dostum zaten kaliteli bir motor ağının ömrü 10.000 km veya 6 aydır Honda bunun bilincinde olduğu için gerçekleri ve doğruları uyguluyor hepsi bu.

• 13 bin km için keseni zorlama bence hiç değmez al benzinli yorma kendini, çok kafana takılıyorsa benzinli/lpg li al...
  • hiç düşünme jazz.ancak jazzın kasası değişebilirmiş.
    Diğer jazz topiclerinde yazmışlar.
  • JAZZ
  • KASA OLAYINA Bİ NETLİK KAVUŞTURALIM ARKADAŞLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.