Şimdi Ara

Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil olarak başlıkta da bahsettiğim gibi 1/84 oranlı 12V DC '' IG22GM (Iğdır-Giresun-22-Giresun-Manisa)'' kodlu DC redüktörlü motora ihtiyacım var. Medikal bir cihazda kullanıldığı için biraz aciliyeti var. Robotistana ve Mugul'a telefon ve mail ile iletişim kurdum, mail ile cevap bekliyorum. Bu motoru Yurtiçinde nereden temin edebilirim?

Erkan kardeşim seni özellikle konuya çağırdım, Keratometre cihazının çene pistonunu hareket ettiririyor bu motor, hastanenin

Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum
     Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum Acil ''IG22GM'' kodlu 12V 1/84 redüktörlü dc motor arıyorum

• Robotusa bir bakin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuRkiShCowboy kullanıcısına yanıt
    Şimdi telefonla görüştüm, malesef onlarda yokmuş
  • hocam eğer bulamazsanız, robotustaki profast motorlar buna çok benziyor, bitane alıp dişli kutularını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
  • TuRkiShCowboy kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı orada, redüktörün içindeki dişlinin birisi parçalanmış, motorun kollektöründe de erime var. Dişli işi bozuyor. Motoru bulsam redüktör sıkıntı olacak. Dişliyi yapacak mı diye soracağım, yapan birini tanıyorum. Çok küçük olduğundan zannetmiyorum yapacağını. Eğer açı-yükseklik sensörü falan yoksa 60rpm standart motor da işimi görecek diye düşünüyorum. Cihazın pistonundaki kartı sökmekle uğraşıyorum şuan
  • Aziz dostum selamlar
    Yoğunluğumdan dolayı bakamıyorum kusura bakma kardeş
    Stoklarıma baktım bu motordan yok ne yazık ki

onuyu ne yaptın halledebildin mi ?
  • _KARDELEN_ kullanıcısına yanıt
    Evet hallettim dostum. Baktım cihazda adım sayacak bi sensör falan yok, takıverdim 1/70 motor çalışıyor şimdilik
  • hadi hayırlı olsun bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.