Şimdi Ara

ACİL!! İKİ CLİO ARASINDA KALDIM.HANGİSİNİ ALAYIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEĞERLİ CLİO KULLANICILARI, P.TESİ GÜNÜ AŞAĞIDAKİ CLİOLARDAN BİRİNİ ALARAK ARANIZA KATILMAK İSTİYORUM.AMA ÇOK KARARSIZIM HANGİSİNİ SEÇMELİYİM. ARAÇLARIN İKİSİDE OTOMATİK.ZATEN OTOMATİK ŞARTIM VAR.

1. ARAÇ KOMPLE BOYALI SADECE SOL ÇAMURLUK DEĞİŞMİŞ,YÜRÜRÜ ŞANZIMANI İYİ,BAYAN KULLANICIDAN, LPG YOK, 1.6 RTE, (BOYA TAKINTIM YOK)12000 TL YE VERECEK, 2000 MODEL 106 BİNDE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-arac-orjinal-bayan-kullanicidan-gorulmeye-deger-50525205/detay/

2.ARAÇ 4 YADA 5 PARÇA BOYALI, DEĞİŞEN YOK, YENİ BAKKIMLARI YAPILMIŞ, LPG VAR, 1.6 RTA, 14000 TL YE İNDİ, 140 BİN KM (SANKİ TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ ABARMIŞ GİBİ GELDİ,RTA DA ABS YOK VE TEK HAVA YASTIKLI DİYE BİLİORUM)

http://www.araba.com/3913299/Renault%20Clio%201.6%20RTA

BU BENİM İLK ARACIM OLACAK, EN AZ 3-4 YIL BİNMEYİ DÜSÜNÜYORM, K.MARAŞ DA MEMURUM,İLKİNİ ALIP LPG TAKTIRIP BİNMELİMİYİM YOKSA İKİNCİYİ ALIP KM YE ALDIRIŞ ETMEMELİMİYİM, (YILDA 10 000 KM YAPARIM)

LÜTFEN YARDIM,CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !!!!

• biri cevap yazsın lütfen
  • bence ikisi de alınmaz..
    1.aracın ahı gitmiş vahı kalmış,komple boyanmış bir araç her türlü şüphe çeker,muhtemelen son sahibi olursunuz..
    2.araç bence çok pahalı.o para verilmez diyorum....
    bende 99 rxt var,zavoli lpgli,kazasız,110 binde o paraya hemen veririm valla..bence o kadar verilmez o araca...
  • bence
    1 kesinlikle olmaz boya takıntınız yok ama satarken göbeğiniz çatlar
    2 de biraz banada pahalı geldi
    ama illaki bu iki araç arasında kaldıysan
    pahalı mahalı 2
    1 alsan dertli olursun
  • hocam 1.6 rte lere değilde 1.4 rxt lere bak derim yani daha yeni nesil clio nun 1.4 16v olanlarını....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.