Şimdi Ara

ACİL KAN İHTİYACI! (A RH+ KANA İHTİYAÇ VARDIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Haydarpaşa numune hastanesinde yoğun bakımda yatan annem için 4 ünite A rh+ kan ihtiyacımız var. İstanbul Anadolu yakasında bağış yapabilecek durumda olanlar benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

Tel: 05061000807
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up!

Geçmiş olsun

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz

Hala arıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 24 Temmuz 2024; 14:48:20 >
  • Geçmiş olsun. Up

• Çok geçmiş olsun up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Kadıköy ve Üsküdar meydandaki mobil merkezler saat 20:30a kadar çalışıyor. Buralara gelebilecek olanların ulaşım ücretlerini karşılayabilirim

• Tekrar up konuyu üstte tutalım millet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce kan bağışlamamış olan varsa 5dk süren bir işlem ve yetişkin birini etkileyecek bir şey değil.

Kadıköy veya Üsküdar meydanlarına ulaşabilecek olan varsa benimle iletişime geçerse çok makbule geçer.

Tel: 05061000807

• Konuyu başa sabitledim, umarım aranan kan bulunabilir.

Rabbim’den acil şifalar diliyorum.

Ülke Ve Dünya Gündemi bölümüne de yansıtıldı.

ACİL KAN İHTİYACI! (A RH+ KANA İHTİYAÇ VARDIR)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Up

• Up!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküdar, Kadıköy ve Ümraniye meydanlarında saat 20:30a kadar kan bağış işlemi yapılıyor.

Gönüllü arkadaşlar 05061000807 den bana ulaşırsa çok sevinirim

• Geçmiş olsun.

• Nedir son durum acaba?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece 2 ünite temin edebildik. Bugün tekrardan kan kullanılmış ama beni arayan olmadı ben de hiç sesimi çıkarmadım çünkü isteseler de bağışçı bulabilecek durumda değiliz, isterlerse ne yaparım bilmiyorum

• Up'layalım beyler!

Yalnız mesaj atınca hangi bölümde gözüküyor belli değil? Konu Dışı bölümüne bakınca üstte görünmüyor bu başlık?

@ugur7seven tüm bölümlerde en üste çıkacak şekilde ayarlanabilir mi? Konu Dışı bölümünde bile görünmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Temmuz 2024; 17:50:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• A+ kan önceleri hiç aranan bir kan değildi. En çok bulunan kandı. Demek bağışçı kalmadı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru, A+ Türkiye'de en yaygın kan grubu ama benim anladığım kadarıyla Kızılay bağış yapılmadan yani karşılıksız olarak hiç kan vermiyor, ben oradayken bağış noktasına gelenlerin hepsi belirli hasta için kan veriyordu zaten

Bizim hastamızın kan ihtiyacı devam ettiği için hala benden bağışçı bulmamı istiyorlar arkadaşlar. Bağış yapabilecekler benimle iletişime geçerse veya

"Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda hasta için Kızılay'a A Rh+ kan bağışına ihtiyaç vardır. İletişim 05061000807"

şeklinde kendi çevrenizde veya sosyal medyada paylaşabilirsiniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 26 Temmuz 2024; 12:27:46 >
  • Son durum nedir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.