arkadaşlar eski bi kasam vardı kurayim dedim yere kurdum şimdi pc açık kasanın herhangi biyerine dokununca elektrik çarpıyor ama fazla bi elektrik değil elim uyuşuyor çok korktum ne yapabilirim
Gel de yan yatır deme şimdi
Kaçak akım rolesi kullan
Kasayı yan yatır ve su dök (:
quote:
Orjinalden alıntı: Zyx
Gel de yan yatır deme şimdi
kasa zaten şuan kapağı açık yan biçimde metal yerlerine dokununca elektrik çarpıyor hani şaka aletleri varya onun gibi napabilirim bunu yerdende kaldıramicam şimdi off off
acil kasa dediğin marketlerdeki gibi bir şey mi sadece nakit geçenlerden
quote:
Orjinalden alıntı: w1nnie da king
powerdan anakarta dağılan kablolarda biri yırtılmış açılmış kasaya değiyor olabilir iyi bi kontrol et bakalım tüm kabloları bir yere topla kasaya hiç temas etmesin ondan sonra dene bakalım yine çarpacak mı çarpmassa kablonun yırtık olan yeri bul
quote:
Orjinalden alıntı: w1nnie da king
quote:
Orjinalden alıntı: ge4ce
powerdan anakarta dağılan kablolarda biri yırtılmış açılmış kasaya değiyor olabilir iyi bi kontrol et bakalım tüm kabloları bir yere topla kasaya hiç temas etmesin ondan sonra dene bakalım yine çarpacak mı çarpmassa kablonun yırtık olan yeri bul
sağol hocam bi dediğini deniyim ben şimdi dokunamıyorum bunada fazla bişi çarparmı ölümcül falan hiç bilmiyordum böyle bişi dokunduğum gibi sabri bey gibi uçtum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme