Şimdi Ara

ACİL kasko mu bozayım mı bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam aracımı park ettiğim yerde bir mobiletli çarpıp dikiz aynasını kırmış , büfenin kamerasında kayıtlarda görünüyor ama karanlık olduğu için plaka veya siması belirsiz kamera uzaktan çekmiş.
    polisle konuştum malesef bişey çıkmaz ya kaskoyu bozun yada kendiniz yaptırmanız lazım dediler.
    yetkili servise sordum dikiz aynası işçilikle beraber 550 tl dediler , kaskoyu bozduğuma değer mi bir yıl sonraki indirimsizlik kaybı daha mı çok olur bilgisi olan varsa teşekkür ederim

edit: servis dış kapak için ek fiyat da ekledi 300 tl daha yani toplam 850 ye geliyor.
    özel servisi aradım orjinal kapakla birlikte 385 tl olur dedi yan sanayi de 245 liraya takarız dedi. yetkili toplam 850 isterken özel servis orjinali 385 e nasıl takıyor anlamadım acaba güvenilmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnk90 -- 16 Kasım 2016; 11:53:11 >

• Bir taraftan kasko niye var diyeceksiniz. Diğer taraftan bir kere vereyim her yıl vermeyeyim.
    Ama işin aslı ben olsam önce cikmaci vs. Aynı renk çıkma ayna bakarım netten vs. Bulamazsam servis dışında orijinal yedek parça daha ucuz olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

Bir taraftan kasko niye var diyeceksiniz. Diğer taraftan bir kere vereyim her yıl vermeyeyim.
    Ama işin aslı ben olsam önce cikmaci vs. Aynı renk çıkma ayna bakarım netten vs. Bulamazsam servis dışında orijinal yedek parça daha ucuz olabiliyor.

Servisin 800 tl işçilik dahil dediği dikizime dışarda 1000tl + işçilik istiyorlar. Muadil aynayıda hiç tavsiye etmiyorum hem açısı kötü hemde rüzgar sesi yapıyor.
  • kaskoyu bozdur
    zaten yuzde 10 luk indirimi geri alıyorlar oda 200 tl ediyor

• 2 seçenek var. Çıkmacılara gidip orijinal ayna sorun. 100-150 gibiyse alın takın.

ya da hiç uğraşmadan kaskodan yaptırın. Kasko 550 + işçilik diyorsa çıkmasını gayet ucuza bulabilirsiniz.

- kesinlikle yan sanayi almayın.
  • kasko kaçıncı indiriminde ?
    bu seneki ilk hasarmı ?
    hangi sigorta firması ?

sorularına cevap alabilirsem yardımcı olurum

Kamera kaydını alın ve kaskodan yaptıracaksanız şayet olayla ilgili dilekçe yazıp ekine video yu koyun...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    hocam aracı 3 gün önce aldım ilk kaza yani Axa sigorta indirim filan bilmiyorum acemiyim kaçıncıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnk90

hocam aracı 3 gün önce aldım ilk kaza yani Axa sigorta indirim filan bilmiyorum acemiyim kaçıncıda

sakın yaptırma ozaman ben diyim sana... seneye kasko yaptırırken ağlarsın... bence seneye yaptır o aynayı...
  • Antor kullanıcısına yanıt
    hocam servis bana dış kapakla toplam 850 fiyat verdi , özelde toplam 385tl orjinal ayna , 245tl ithal ayna fiyatı verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

sakın yaptırma ozaman ben diyim sana... seneye kasko yaptırırken ağlarsın... bence seneye yaptır o aynayı...

aynayı seneye yaptır derken, ayna kırık hocam onu hemen yaptırmam lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

aynayı seneye yaptır derken, ayna kırık hocam onu hemen yaptırmam lazım

ya uydur kaydır yaptıracaksın yada çıkmacıdan alacaksın...

sigortacını tekrar bir ara bakalım ayna için poliçende nasıl bir etki olacak o sana daha detaylı bilgi verir... 500 lira için 1000 liradan olma

• Poliçede belli bir limite kadar hasarsızlık durumunu etkilememe klozu var mı ona bakın, yoksa cepten yaptırın. Birinci yıldan sonra firmalar %30 civarı düşürüyor kaskoyu hasar olmadığında.
  • Benim de aynı bu şekil küçük bi kaza olmuştu ikilemde kalmıştım. Kasko yaptığım yer tanıdık olduğundan bir seferliğine bozmamıştı sağolsun. Bence bir arayın ağzını arayın belki bozmama şansı vardır.
  • Kaskonuzdan yaptırın aracı alalı daha 3 gün olmuş devamında 362 gün daha var o kadar zamanda daha neler olur bilinmez bugün 300 yarın 15p öbür gün 200 derken2 kasko parası cebinizden çıkacak orjinali serviste 850 tl. Siz geri kalan 362 günde başınıza hiçbirşey gelmeyeceginin garantisi yok. Ben 150 liralık işlemi bile yaptırdım. Sonuçta bunlar5için para ödüyorum. Seneye artacak parayı düsünmeyin. Kasko veya sigortaya verilen paraları nerelere vermiyoruz. Bide kalkıp cepten hayatta yaptırmak isterse 50 lira olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.