Şimdi Ara

ACİL!!! KOLTUK PROBLEMİ-LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    97 MODEL TOYOTA CARINA ARACIM VAR. SÜRÜCÜ KOLTUĞUNUN SÜNGERLERİ (OTURMA VE SIRT DAYAMA) ÇÖMÜŞ DURUMDA. ARACI KULLANIRKEN BELİMİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR. KOLTUĞA OTURDUĞUMDA SOL TARAFIM AŞAĞIDA KALIYOR GİBİ HİSSEDİYORUM. BİR OTO KOLTUK TAMİRCİSİNE GÖTÜRDÜM. TAMİR EDERİZ DEDİ VE KOLTUĞUN ÇÖKEN KISIMLARINA SÜNGER DOLDURDU. FAKAT HİÇ BİR FAYDASI OLMADI VEDE BOŞU BOŞUNA 40 TL. PARAMI ALDI. KOLTUĞUN OTURMA VE SIRT DAYAMA YERLERİNDE KULLANILAN SÜNGERLER KALIN VE SERT SÜNGERLER. BU SORUNUMA PROFOSYENELCE ÇÖZÜM SUNAN VE ALDIĞI PARAYI HAKEDEN ANKARADA BİLDİĞİNİZ OTO KOLTUK TAMİR VE DÖŞEMECİLERİ HAKKINDA YARDIMINIZI VE YÖNLENDİRMENİZİ BEKLİYORUM. YADA BAŞKA ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ.

• süngerlerin dansitesi farklıdır... ya komple aynı süngerden dolduracaktı ya da hiç yapmayacaktı..yarım yamalak iş yapmış götürdüğünüz yer... Tavsiyem önce koltuğun kumaşlarını sökün, içindeki süngerleri alın ve çekyat tamircilerine gidin... aynı dansiteden sünger alın ve uygulayın, hatta koltuğu ona götürün ve o uygun şekilde kessin diksin...
  • 2002 reno klio aracımın koltuğu arızalı tamir ettirmek mümkünmüdür
  • reno klio 2002 arcımın yağ çubuğunu zorla yağına bakabılıyorum.
  • Cikma koltuk bakmaniz daha iyi bir cozum. Cunku koltugun sasesindeki metaller yamulmus olabilir. Sadece sungerle alakali olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.