Şimdi Ara

acil laptop guc kaybi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende acer 5020 var ve 1 haftadir format atmaya calisiyorum ama bi turlu atamadm tam format ekrani gelince bilgisayar otomatik kapaniyor
    normalde hic bi kpanma problemi olmuyor saatlerce oyun oynadiktan sonra bile ama format sirasnda mutlaka kapaniyor acaba nedendir bileniniz varsa cevaplarsa cok memnun olurum

• quote:

Orjinalden alıntı: hasin

arkadaslar bende acer 5020 var ve 1 haftadir format atmaya calisiyorum ama bi turlu atamadm tam format ekrani gelince bilgisayar otomatik kapaniyor
    normalde hic bi kpanma problemi olmuyor saatlerce oyun oynadiktan sonra bile ama format sirasnda mutlaka kapaniyor acaba nedendir bileniniz varsa cevaplarsa cok memnun olurum

Format ekranı dediğin yer neresei acaba?
  • bios un icindeki xp cd sini taktiktan sonra gelen format ve yeniden kurma ekranindan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasin

bios un icindeki xp cd sini taktiktan sonra gelen format ve yeniden kurma ekranindan bahsediyorum

biosun içindeki Xp cd si nasıl oluyo

kardeş arkadaşın acer5738-g modelinde bi laptobu var buna biz format attık geçenlerde cd yi taktıktan 10 dk sonra felan kendiliğinden kapanıyo çok ısınmış bi şekilde oluyo soğutuyoruz açıyoruz yine aynı sınmadan dolayı kapandığını öğrendik ve laptobun altına thermaltakenin bakırdan pasif soğutmasını aldık öyle bi sorun yaşamdık artık bilmiyorum ama acerin genelinde mi bu ısı sorunu var yoksa bazı modellerde mi anlayamadım şikayetler arttıkça ki acer hakkında da şikayetler var ek bi soğutma gerekli olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 1 Haziran 2010; 3:56:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.