Şimdi Ara

ACİL!!! LG 47LV375s - TEKNOSA - ACİL YARDIM!!! LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÇOOOK ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

29 Ekim-Teknosa kampanyasından LG 47lv375s aldık 2000 TL'ye. (47inç LED + smart TV + UYDU ALICISI İÇİNDE)http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011855&CS_Category=_LED_TV1053&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU Şimdi olan biteni size aktarıyorum:

1- Satıcı bize 100Hz diye söyledi fakat evde özelliklerine baktığımda 50 Hz yazıyordu!!! LG 47lv375s
    2- Yine özelliklerinde Full HD özelliğinin olmadığını gördüm. Aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
    http://www.onyougo.com/lg-47lv375s-47lv375s-led-tvs-features_pi997627e2
    3- Smart TV denmişti. Üstte verdiğim linkte öyle bir şey yazmıyor.

Bunların dışında yine Satürnün broşürüne baktım:
    4- LG 47LV3550 1900 TL'ye. Sanırım içinde uydu alıcısı yok ve Smart TV olduğunu iddia etmiyor:http://www.onyougo.com/lg-47lv3550-47lv3550-led-tvs-features_pi988222e2 GEL GÖR Kİ SATÜRN'de 100 Hz diyor başka bir siteye giriyorsun 50 Hz yazıyor!!! YA ARKADAŞLAR NEDEN BÖYLE BU DURUM HİÇBİR ŞEY ANLAMIYORUm!!!
    5- LV3550, LV375s ten görüntü olarak daha iyi gözüküyor. Full HD si vs var ve tepkime süresi 3.5ms. (Diğeri 4ms)
    6- Satıcı mkv de dahil tüm formatları destekler dedi. ÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR. MP4 gibi dandik formatlar yazıyor yine sitede. :(

ARKADAŞLAR NE YAPMALIYIM ÜRÜN salı günü geliyor ve geri iade edebilirim. LV375s 100 Hz olsaydı hiç bakmıcaktım bir daha. Tabii şimdi bir de Full HD olmadığını gördüm.

LÜTFEN ÇOK ACİL YARDIM :((( çok gerildim..

PS: Çok özür dilerim iki konu başlığı altında aynı mesaj var. Çok acil ama bu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=47LV375S&matchedModelCode=7400003249&searchEngineModelCode=47LV375S&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#

burda yazana göre 1080p görünüyor cihaz

kim dedi full hd değil diye
    http://www.onyougo.com/lg-47lv375s-47lv375s-led-tvs-features_pi997627e2

Şu yukarda verdiğim sitede yanında çarpı işareti var. :/ 1080p olması Full HD olduğu anlamına mı geliyor?

Diğer özellikler hakkında ne düşünüyorsun? Benim kafamı en çok kurcalayan iki şey 50Hz olması ve MKV vb formatları desteklemiyor olması??

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=47LV375S&matchedModelCode=7400003249&searchEngineModelCode=47LV375S&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#

burda yazana göre 1080p görünüyor cihaz

kim dedi full hd değil diye
    arkadaşım bende böyle bir sorun yaşadım hemde seninkiyle aynı bende cevahir teknosa da 47 değil de 42lv375 s aldım aynen eve geldim araştırdım ve teknosadakilerin anlattığı ile alakası yok muş .. içindeki uydu alıcısınıda beğenmiyorlar kullanıcılar .. 100 hz değil hatta bende burada böyle bir yazı yazmıştım ve lv375s kullanıcısı bile bana önermemeişti . ben gittim iade ettim paramı geri aldım... arkadaşım forumun arama motoruna 42lv 375s yaz orada bu makinanın kullanıcılarının yorumları var. link altta araştır ve SERDAR adlı arkadışımzın yorumuna dikkatlice oku .SONUÇ OLARAK KARAR SENİN AMA İYİ ARAŞTIR.

bana nakliyeden çarşamba gelmişti ben montajı İPTAL ettirdim montaj YAPTIRMADIM tv yi taksiye attım gittim paşa paşa paramı da aldım ...

http://forum.donanimhaber.com/m_50942720/mpage_2/f_/key_42lv375s//tm.htm#53620335

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_nofear

arkadaşım bende böyle bir sorun yaşadım hemde seninkiyle aynı bende cevahir teknosa da 47 değil de 42lv375 s aldım aynen eve geldim araştırdım ve teknosadakilerin anlattığı ile alakası yok muş .. içindeki uydu alıcısınıda beğenmiyorlar kullanıcılar .. 100 hz değil hatta bende burada böyle bir yazı yazmıştım ve lv375s kullanıcısı bile bana önermemeişti . ben gittim iade ettim paramı geri aldım... arkadaşım forumun arama motoruna 42lv 375s yaz orada bu makinanın kullanıcılarının yorumları var. link altta araştır ve SERDAR adlı arkadışımzın yorumuna dikkatlice oku .SONUÇ OLARAK KARAR SENİN AMA İYİ ARAŞTIR.

bana nakliyeden çarşamba gelmişti ben montajı İPTAL ettirdim montaj YAPTIRMADIM tv yi taksiye attım gittim paşa paşa paramı da aldım ...

http://forum.donanimhaber.com/m_50942720/mpage_2/f_/key_42lv375s//tm.htm#53620335

Alıntıları Göster
    Oooff bak kanal değiştirirken yavaş geçiyormuş o da çok kötü :((( üzülüyorum ya. Adam gibi iş yapmıyorlar yani illa.

mert_nofear çok sağol.

Hala yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ama şu an sanki yarın hazır TV gelmemişken geri iade yapıcam gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ggoktas

Oooff bak kanal değiştirirken yavaş geçiyormuş o da çok kötü :((( üzülüyorum ya. Adam gibi iş yapmıyorlar yani illa.

mert_nofear çok sağol.

Hala yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ama şu an sanki yarın hazır TV gelmemişken geri iade yapıcam gibi..

Alıntıları Göster
    verdiğim linki okudun mu ?

bu arada iyice araştır tv yi salı geliyor diye hemen kullanacak değilsin ya ertelettirebilirisin yada montajı kurulumu yaptırma ve kutuyu SAKIN AÇMA daha sonra yine iade edebilirisn ... senin içine sinmesi lazım sen hangi tekno dan aldın ?

• quote:

verdiğim linki okudun mu ?

bu arada iyice araştır tv yi salı geliyor diye hemen kullanacak değilsin ya ertelettirebilirisin yada montajı kurulumu yaptırma ve kutuyu SAKIN AÇMA daha sonra yine iade edebilirisn ... senin içine sinmesi lazım sen hangi tekno dan aldın ?

Alıntıları Göster
    linkin çok uzun ama tamamlıcam şimdi. Serdar'ı da okudum.

Natilus'tan aldım Kadıköy'de.

Ya salı bir daha boşuna getirmesinler yarın akşam vakti gidip paramı geri alayım dedim ama? :)

• quote:

linkin çok uzun ama tamamlıcam şimdi. Serdar'ı da okudum.

Natilus'tan aldım Kadıköy'de.

Ya salı bir daha boşuna getirmesinler yarın akşam vakti gidip paramı geri alayım dedim ama? :)

Alıntıları Göster
    makina içine sinmediyse özelliklerini beğenmediysen git al paranı nakit mi ? almıştın ?

verdiğim linkte makinayı kullananlara mesaj da atabilirisn ben öyle yapmştım. talatcaner diye bir arkadaş var veridiğim linkte ona mesaj atabilirisin o 375s kullanıyor...

hatta ben sormuştum sana bir link daha atayım ;

http://forum.donanimhaber.com/m_52565998/mpage_1/f_/key_47LV4500//tm.htm#53192615

bende bu arkadaş sormuştum. ama dedğim gibi KARAR SENİN ... :)

• quote:

makina içine sinmediyse özelliklerini beğenmediysen git al paranı nakit mi ? almıştın ?

verdiğim linkte makinayı kullananlara mesaj da atabilirisn ben öyle yapmştım. talatcaner diye bir arkadaş var veridiğim linkte ona mesaj atabilirisin o 375s kullanıyor...

hatta ben sormuştum sana bir link daha atayım ;

http://forum.donanimhaber.com/m_52565998/mpage_1/f_/key_47LV4500//tm.htm#53192615

bende bu arkadaş sormuştum. ama dedğim gibi KARAR SENİN ... :)

Alıntıları Göster
    ya mert var ya :) o kadar yoruldum ki okumaktan geri veresim var yani şu an. Alanlar resmen memnun değiller. Almasaydık olurdu gibilerinden konuşuyorlar.

1- Uydu alıcısı kullanıcı dostu değil, bazı sorunlar var
    2- Seste problem var - seviyesi düşük diyorlar
    3- 50Hz vs 100Hz??

vb sorunlar

bilemedim. 50 Hz olduğunu bilseydim gider 1000 TL'ye 50Hz lik 40 inç lcd sony bravia alırdım zamanında Satürn'den.. :/

• quote:

ya mert var ya :) o kadar yoruldum ki okumaktan geri veresim var yani şu an. Alanlar resmen memnun değiller. Almasaydık olurdu gibilerinden konuşuyorlar.

1- Uydu alıcısı kullanıcı dostu değil, bazı sorunlar var
    2- Seste problem var - seviyesi düşük diyorlar
    3- 50Hz vs 100Hz??

vb sorunlar

bilemedim. 50 Hz olduğunu bilseydim gider 1000 TL'ye 50Hz lik 40 inç lcd sony bravia alırdım zamanında Satürn'den.. :/

Alıntıları Göster
    bende lanet etmiştim .. aynı dert bende de vardı .. bu arada sen nasıl aldın peşin mi kart mı ? ben peşin almıştım anında idade etmişleridi.

• quote:

bende lanet etmiştim .. aynı dert bende de vardı .. bu arada sen nasıl aldın peşin mi kart mı ? ben peşin almıştım anında idade etmişleridi.

Alıntıları Göster
    kredi kartı :/

sen neden iade ettin peki?
  • quote:

kredi kartı :/

sen neden iade ettin peki?

Alıntıları Göster
    aynı TV den bende de var ama pek memnun değilim
    Gündüz tv izlemek işkence güneş gören bir yerde ise ayna olarak kullanılır
    kanal geçişleri ağır (dsmart tan mı kaynaklanıyor mu bilemem ) Teledünyada sorun yok
    mkv divx mp4 flash bellekte ve harici diskte takılmadan izleme imkanı var memnunum
    50 hz olması bence sorun değil 100 hz olanların çoğunun proğram ile 100 hz olduğu malum
    maç ve harektli flimlerde görüntü güzel
    ses için kendi içinde ayarlarını yapınca gayet güzel en azından benim için
    tv ful hd
    hd yayınlarda görüntü çok güzel
    smart tv özelliğini denemedim ayrı bir aparat almak gerekiyormuş
    özetle yansıma olmasa çok daha iyi olacaktı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrul33

aynı TV den bende de var ama pek memnun değilim
    Gündüz tv izlemek işkence güneş gören bir yerde ise ayna olarak kullanılır
    kanal geçişleri ağır (dsmart tan mı kaynaklanıyor mu bilemem ) Teledünyada sorun yok
    mkv divx mp4 flash bellekte ve harici diskte takılmadan izleme imkanı var memnunum
    50 hz olması bence sorun değil 100 hz olanların çoğunun proğram ile 100 hz olduğu malum
    maç ve harektli flimlerde görüntü güzel
    ses için kendi içinde ayarlarını yapınca gayet güzel en azından benim için
    tv ful hd
    hd yayınlarda görüntü çok güzel
    smart tv özelliğini denemedim ayrı bir aparat almak gerekiyormuş
    özetle yansıma olmasa çok daha iyi olacaktı sanırım

Alıntıları Göster
    benim iade etmem deki neden yansıma ve ses sorunuydu. ayrıca tv nin camına ufak bir donuş yapınca beyaz dalga çıkarıyor ben gittim şahsen denedim evet beyaz çizgiler dalgalar çıkarıyor ben başka bi lg modelini aldım öyle bir problem yok

• quote:

benim iade etmem deki neden yansıma ve ses sorunuydu. ayrıca tv nin camına ufak bir donuş yapınca beyaz dalga çıkarıyor ben gittim şahsen denedim evet beyaz çizgiler dalgalar çıkarıyor ben başka bi lg modelini aldım öyle bir problem yok

Alıntıları Göster
    Tamam yaa şimdi Teknosa'yı aradım ve iptal işlemlerini başlattım. Az değil 2000 TL veriyorsun sonra da sorunlar çıkıyor içine sinmiyor hiç uğraşamam..

Sağolun arkadaşlar hızlı bir şekilde yardıma koştunuz :)
  • quote:

Tamam yaa şimdi Teknosa'yı aradım ve iptal işlemlerini başlattım. Az değil 2000 TL veriyorsun sonra da sorunlar çıkıyor içine sinmiyor hiç uğraşamam..

Sağolun arkadaşlar hızlı bir şekilde yardıma koştunuz :)

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Her internet sitesi ki bunlara Teknosa, Vatan, Hepsiburada veya Yetkili Bayii siteleri de dahil olmak üzere hata yapabilir. Ürünle ilgili doğru ve detaylı bilgileri her zaman Üretici firma sitelerinden ya da Türkçesi yoksa Distribütör firma sitelerinden kontrol edebilirsiniz (ki her distribütör firma da bu işi doğru yapamıyor - hatırlarsınız ki Aanadolu Elektronik Samsung'u Türkiye'ye getirirken bir çok müşteri sıkıntı üzerine sıkıntı çekmişlerdi)!

İşin özü, firmalarda çalışan satıcılar da sonuçta belki yılda 2 ya da 3 eğitim görmektedirler ama insanlık hali (ya da üzülerekten söylüyorum ki bazı firmalarda kasten) hata yapabilirler. Sonuçta firma çalışanları prim odaklı ücret almakta ve o an karşılarındaki müşteriye ürünü satmaktan başka bir şey düşünmemektedirler (ki zaten satıcının böylesi makbuldür her zaman), siz siz olun satın alacağınız ürününün özelliklerine emin olmadan almayın.

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

Merhaba,

Her internet sitesi ki bunlara Teknosa, Vatan, Hepsiburada veya Yetkili Bayii siteleri de dahil olmak üzere hata yapabilir. Ürünle ilgili doğru ve detaylı bilgileri her zaman Üretici firma sitelerinden ya da Türkçesi yoksa Distribütör firma sitelerinden kontrol edebilirsiniz (ki her distribütör firma da bu işi doğru yapamıyor - hatırlarsınız ki Aanadolu Elektronik Samsung'u Türkiye'ye getirirken bir çok müşteri sıkıntı üzerine sıkıntı çekmişlerdi)!

İşin özü, firmalarda çalışan satıcılar da sonuçta belki yılda 2 ya da 3 eğitim görmektedirler ama insanlık hali (ya da üzülerekten söylüyorum ki bazı firmalarda kasten) hata yapabilirler. Sonuçta firma çalışanları prim odaklı ücret almakta ve o an karşılarındaki müşteriye ürünü satmaktan başka bir şey düşünmemektedirler (ki zaten satıcının böylesi makbuldür her zaman), siz siz olun satın alacağınız ürününün özelliklerine emin olmadan almayın.

Saygılar,

Alıntıları Göster
    Haşim
    Bu olayda kesinlikle kasıt var. Yukarda LG hakkında linke baktım ve o LG yi alan herkese Teknosada 100Hz demişler. Ya da belki şöyle bakmak lazım olaya, burada LG'nin suçu da olabilir, şu yeni birimlerle mi bizi kandırmaya çalışıyor diğer şirketlerin yaptığı gibi. Anlayamıyorum.

Ayrıca en çok sattığımız ürünlerden biri dedi satıcı ve ister istemez atladık :) neyse artık. Olan harcadığımız zaman, enerji ve strese oldu..

• quote:

Haşim
    Bu olayda kesinlikle kasıt var. Yukarda LG hakkında linke baktım ve o LG yi alan herkese Teknosada 100Hz demişler. Ya da belki şöyle bakmak lazım olaya, burada LG'nin suçu da olabilir, şu yeni birimlerle mi bizi kandırmaya çalışıyor diğer şirketlerin yaptığı gibi. Anlayamıyorum.

Ayrıca en çok sattığımız ürünlerden biri dedi satıcı ve ister istemez atladık :) neyse artık. Olan harcadığımız zaman, enerji ve strese oldu..

Belki de LG'nin eğitimlerinde bir hata olabilir dediğiniz gibi. Ama yok problem Teknosa'da ise gerçekten çok etik dışı bir davranış, kendileri adına üzülmekteyim. Ürünün iade prosedürü sıkıntısız geçme dileklerimle...

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

quote:

Haşim

Belki de LG'nin eğitimlerinde bir hata olabilir dediğiniz gibi. Ama yok problem Teknosa'da ise gerçekten çok etik dışı bir davranış, kendileri adına üzülmekteyim. Ürünün iade prosedürü sıkıntısız geçme dileklerimle...

Saygılar,

Alıntıları Göster
    Aslında tekrar düşündüm ve şu sonuca vardım. Yukarıda bahsettiğim benzer bir LG ürününü Satürn satıyor. O da broşüründe 100Hz yazmış. Fakat kendisi 50Hz. :) Bence aracı kurumların suçu olmakla beraber (ayrıntılı bir şekilde tüketiciyi bilgilendirmedikleri için) en büyük suç LG ve bunu yapan diğer TV üreticilerinin. Aynı geyik Samsung ve Philips'te de var. Forum'da bu sorunla ilgili bir entry açmışlar:

"Samsung CMR Clear motion rete 100Hz
    lg MCI Motion Clerty index 100Hz
    Philps PMR P... Motion rate 100Hz

Bu 100Hz televizyonlar gerçekte 50Hz'dir, yazılım destekli 100Hz deniyor ama siz bunu dikkate almayın."

Hepsi üç kağıtçı yani... Tüketici illa tetikte olacak.

Bu yaptıklarına karşı aslında biz tüketicilerin şöyle bir yol izlemesi gerekir diye düşünüyorum şu an: Satıcı özelliklerini söyleyecek, ha öyle mi kardeşim, hemen çevredeki bilgisayarlardan ürünün özelliklerini bir de kendin bakacaksın. Budur çözümü diye düşünüyorum. İzin vermezlerse almıyorum diyeceksin.

• quote:

Aslında tekrar düşündüm ve şu sonuca vardım. Yukarıda bahsettiğim benzer bir LG ürününü Satürn satıyor. O da broşüründe 100Hz yazmış. Fakat kendisi 50Hz. :) Bence aracı kurumların suçu olmakla beraber (ayrıntılı bir şekilde tüketiciyi bilgilendirmedikleri için) en büyük suç LG ve bunu yapan diğer TV üreticilerinin. Aynı geyik Samsung ve Philips'te de var. Forum'da bu sorunla ilgili bir entry açmışlar:

"Samsung CMR Clear motion rete 100Hz
    lg MCI Motion Clerty index 100Hz
    Philps PMR P... Motion rate 100Hz

Bu 100Hz televizyonlar gerçekte 50Hz'dir, yazılım destekli 100Hz deniyor ama siz bunu dikkate almayın."

Hepsi üç kağıtçı yani... Tüketici illa tetikte olacak.

Bu yaptıklarına karşı aslında biz tüketicilerin şöyle bir yol izlemesi gerekir diye düşünüyorum şu an: Satıcı özelliklerini söyleyecek, ha öyle mi kardeşim, hemen çevredeki bilgisayarlardan ürünün özelliklerini bir de kendin bakacaksın. Budur çözümü diye düşünüyorum. İzin vermezlerse almıyorum diyeceksin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lg servisini arayıp sordum teknosaylada görüştüm 47LV375S için ürün 100hz kesin. burda lütfen insanların kafalarını karıştırmayın. smart tv de varmış. tepkime süresi içinde 4ms dediler. yalnız sormak istedigim birşey var alan arkadaşlar kullandılarsa eğer gündüz çok parlak ayna gibi diyenler var.. varmı böyle birşey birde menüsünn altyazı sorunundan bahsediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyNDS -- 23 Kasım 2011; 16:13:52 >

• Ben urunu geri iade ederken de teknosa calisanlarina teyit ettirdim: 50hz yazilimsal 50hz panel hizi diye ama sen bilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.