Şimdi Ara

[ACİL] Mc Donalds Maaşları Ne zaman ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , işte ilk ayım bugün.6 Sında yatacaktı ancak az önce atm'den geldim henüz gelen giden yok

Belli bir saati varmı acaba ? Mcd'de çalışan arkadaşlar bilirler heralde

• Yapay Zekanın Yanıtı

McDonald's Maaşları Ne Zaman Yatıyor?

McDonald's'ta çalışıyorsanız, maaşınızın her ayın son iş gününde yatacağını bilmelisiniz. Maaşlar genellikle maaş gününün sabahı banka hesabınıza yatırılır.

McDonald's, maaş ödemeleri için Akbank ile anlaşmalıdır. Bu nedenle, maaşınızın Akbank hesabınıza yatırılacağını unutmamalısınız.

McDonald's maaşları ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen insan kaynakları departmanınızla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• McDonald's maaş ne zaman yatar?
    • McDonald's maaşları ne zaman yatıyor?
    • McDonald's maaş günü
    • McDonald's maaş
    • McDonald's hangi bankayla anlaşmalı?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • elini orasına burasına sürüp hazırlamıyonuz demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

elini orasına burasına sürüp hazırlamıyonuz demi

:D Normalde prosedür gereği Üretim bölgesinin 30 dakkada bir ellerini mks ile yıkaması gerek ancak , bazen akşama kadar 1 kere yıkamayanlar oluyor

Bazen etleri kabine götürürken yere düşebiliyor , kimse görmüyorsa Çaktırmadan yerine koyulur.

Ancak yinede hijyen mcd için çok önemli , 2 dakka boş durmak yok , sürekli temizlik şart.

BENİM SORUYADA BİR CEVAP VEREBİLECEK ARKADAŞLAR
    ?
  • SystemRQ kullanıcısına yanıt
    daha erken gibi olmadı sor patrona
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Vardiya müdürünü bu tür konular için rahatsız etmeyi sevmiyorum hocam , ancak biraz aciliyeti var Birazdan arayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Vardiya müdürünü bu tür konular için rahatsız etmeyi sevmiyorum hocam , ancak biraz aciliyeti var Birazdan arayabilirim

Bugun yatacak kesin yada 6 sında basladın 7 sindede olabilir maaş günün.Diğer ay 31 çekiyosa yada baska bir seyse tam iyi hesapla
  • benim bilader 2 ay mcd da çalıştı sonra bıraktı ,
    bana anlattıklarından sonra 3 yıldır bu tür yerlerden yemek yemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

benim bilader 2 ay mcd da çalıştı sonra bıraktı ,

Ne anlattı size hocam ? Mcd'de 2011 yılında 8 ay çalışmışlığım var.Marka elçisi eğitimi dahi aldım , oradan iğrenmenizi sağlayacak ne oldu ? Akşam geldiğimde sorularınız olursa yanıtlarım

Yeni girecek arkadaşlara eğitim verebilirim , hadi kaçtım
  • quote:

quote:

:D Normalde prosedür gereği Üretim bölgesinin 30 dakkada bir ellerini mks ile yıkaması gerek ancak , bazen akşama kadar 1 kere yıkamayanlar oluyor

Bazen etleri kabine götürürken yere düşebiliyor , kimse görmüyorsa Çaktırmadan yerine koyulur.

Ancak yinede hijyen mcd için çok önemli , 2 dakka boş durmak yok , sürekli temizlik şart.

?

bende başvurdum amcaoğlu ile beraber ama gitmedim amcamın oğlu çalışıyor bk de hep kötülüyor full çalışıyoz 1 kere durdumu müdür geliyor uyarıyor diyor sıkıntılı işmiş iyiki girmedim dedim

• quote:

quote:

Ne anlattı size hocam ? Mcd'de 2011 yılında 8 ay çalışmışlığım var.Marka elçisi eğitimi dahi aldım , oradan iğrenmenizi sağlayacak ne oldu ? Akşam geldiğimde sorularınız olursa yanıtlarım

8 ay çalıştın maaşı bize mi soruyon şimdi
  • Bizim arkadaşta çalıştı ama sadece 2 gün. Çocuk iğrençliği gördüklerinden sonra daha yemek yemedi sonra açlıktan öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

8 ay çalıştın maaşı bize mi soruyon şimdi

2011 Yılında çalıştığımı belirttim dostum , üzerinden 3 sene geçti

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Bizim arkadaşta çalıştı ama sadece 2 gün. Çocuk iğrençliği gördüklerinden sonra daha yemek yemedi sonra açlıktan öldü.

Ölen ekip üyelerini ıskarta kovasına atıp Akşam sayım yaptırıyoruz

quote:

quote:

quote:

?

bende başvurdum amcaoğlu ile beraber ama gitmedim amcamın oğlu çalışıyor bk de hep kötülüyor full çalışıyoz 1 kere durdumu müdür geliyor uyarıyor diyor sıkıntılı işmiş iyiki girmedim dedim

Evet , 2 dakkada olsa durmak yada oyalanmak yasak.Bir deyim vardı : İşi bileceksin , işe gitmeyeceksin diye.Bunu uygularsan sıkıntı yok

• Benim şirket iş bankasıyla anlaşmalı olduğu için gece 12 dedi mi direk yatırılıyor banka üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Benim şirket iş bankasıyla anlaşmalı olduğu için gece 12 dedi mi direk yatırılıyor banka üzerinden.

30 Kere bankya gittim geldim hocam ya , akşam 5 gibi tekrar gideceğim.Arçeliğe ödemem gereken bi mebla var , onun için bu acele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.