Ben bilgisayarı sade bir kullanıcı olarak kullanabilen birisiyim. Yani işlemcisinden vs. zerre anlamam. Bu yüzden bilgisayar almak konusunda hiç bir bilgim yok. Ancak 2006 yılından beri kullandığım laptopum bozulduğu ve bilgisayarcının söylediğine göre tamir edilse bile randıman vermezmiş. Bu yüzden çok acil ( en geç cumartesi gününe kadar) yeni bir notebook almam gerekiyor. Şuan da Max. 1100 liraya kadar çıkabiliyorum. Son olarak ben bilgisayarı Office proğramları, iş yerimle ilgili proğramları çalıştırmak ve internette gezinip müzik, film gibi şeyler için kullanıyorum. Çok fazla indirme bile yapmıyorum. Yani tipik bir ev tipi kullanıcı diyebiliriz sanırım. Oyun falan oynamam bilgisayarda yani. Bu durumda bana yardımcı olur ve bana uygun bir öneride bulunursanız çok memnun olurum. Zira sizden gelen yorumlara göre alım yapacağım çünkü kendim dediğim gibi zerre anlamıyorum bu işlerden.
İnternette bulduğum bir kaç linki ekliyorum ama kesinlikle sizden gelenleri daha fazla değerlendireceğim.