Şimdi Ara

acil ps3 scart bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ps3 aldık ama bir türlü görüntü alamıyoruz scart girişinden acil bi yardım etseniz deli olduk

• Ps3ü arkadaki power tuşundan kapatın.
    Ps3 açma tuşuna basılı tutun arkadan açın.2 bip sesi gelcek ps3 kapancak.Tekrar açma tuşuna basılı tutun.3 bip gelce ve görüntü ayarları rsetlencek.
  • ya kabloyu takamamışız ya 2 saat uğraştık boşuna:) bide bişi daha sorucam güzel görüntü alamıyoruz şuan görüntü ayarlarının nasıl olması gerekiyor
  • scart girişi ile pek iyi görüntü alınmaz sanırım bildiğim kadarıyla ama Settings bölümünden görüntü çözünürlüklerini ayarlayabiliyorsunuz.. bende yeniyim pek bilmiyorum ama settings bölümünde görüntü ayarları var
  • Scart aracılığıyla zaten düzgün görüntü alamazsınız. HDMI, Component ya da DVI kablo ile bağlamanız lazım düzgün görüntü için. Scart kablolar yüksek çözünürlüklü dijital görüntüyü aktarmakta başarılı değillerdir.
  • alırken sormayı unuttuk heyecandan içinden çıkar diye yrn ilk iş hdmi kablo alıcaz zaten kaç paradır aşağı yukarı
  • valla HDMI kablo orjinal olmasına dikkat edin.. DH de ikinci el satış bölümüne bakın derim konsol ürünlerinde iyi ürünler var.. birçok ürünü ucuza satan arkadaşlar var..
    istanbulda oturuyorsanızda kadıköyde yada media markt, electro world gibi tekno marketlerde ucuza bulabilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=157410&sp=kablo_cesitleri=hdmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Ağustos 2009; 0:58:08 >
  • 10 TL den başlıyor HDMI ların orta kaliteleri. Altın uçlu kalite bir şey almak isterseniz 40-50 TL yi en az gözden çıkarmak gerekir. 15 TL gibi fiyatlara da altın uçlular bulunur fakat diğerleri kadar iyi değildir. O segmentte Hama öneririm Sony nin orijinal almayacaksanız.

Not: Altın çok kaliteli bir metal iletken olduğu için görüntü kalitesini diğer metal iletkenlere göre kayıp olmadan daha iyi şekilde iletir.
  • ben altın uclu 15 e aldm teknosadan eye Q iyi bu arada scartla hiç görüntü almayı deneme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.