Şimdi Ara

ACİL! S3 MİNİ SUYA DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s3 mini cep telefonum su dolu kovaya düştü hemen çıkardım bataryasını falan zaten silikon kap vardı bataryaya fazla su gidebilceğini düşünmüyorum fakat şarj ve kulakık bölümünden su girmiş olabilir saç kurutma makinesiyle kuruttum pirinç nemi çeker diye okudum pirince attım yarım saat sonra 1 gün olucak böyle bir durumla karşılan var mı acaba çalışır mı yeniden telefon şimdiden teşekkürler

• böyle durumlarda eliniz yatkınsa anında telefonun sökülüp kurulanarak sentetik tiner ile tüm devre board ve filmler temizlenme sureti ile kurtarılabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 29 Ağustos 2013; 14:51:17 >
  • Böyle şeylerden hiç anlamam ama bu durum olduğunda evde televizyoncular vardı 1 gün boyunca açma dediler açmadım 4 gibi falan açmayı düşünüyorum açılmazsa bir telefoncuda yaptırılabilir herhalde dimi bu işlem? Yarın da yolculuk yapıcaktım fena oldu ya
  • Telefona işlerse kurtarmak zor. Ama kurutmuşsun felan açılması muhtemel.
  • benim dijital ev telefonu da su dolu kovaya düştü. bataryayı çıkarıp öylece pirinç dolu kaba yatırdım. 2 gün hiç ellemedim. sonrasında bataryayı takıp hiçbişey olmamış gibi telefonu kullanmaya devam ettim
  • 1.Telefonu iyi kurula.
    2.Kurutma makinasını SOĞUK modu ile tuş ve girişleri kurula.
    3.24 saat boyunca PİRİNÇ kutusuna koy.
    Ve toplam bunlar 48 saat sürmeli ve suya düştüğü anda kapalı veya batarya çekili olmalı eğer öyle deyilse çokdan ölmüştür.
  • Telefonu dediğim gibi o gün 4te açtım eskisi gibi şu ana kadar bir problem yaşamadım teşekkür ederim arkadaşlar
  • Keşke açmasaydın benim nokia düşmüştü eskiden nokiaya ir şey olmuyor.AMam arkadaşım iphone kuruladı açtı çalıştı sonra kapandı.Keşke 2 gün pirinçte bekletseydin çünkü kuru olur parçalarda korozyon oluşuyor 2-3 aya gide bilir bence sen yine 1 gün pirince yatır ama kap tamamı kapalı ve ya vakumlu kaplardan lsun.Kavanozda olur ama sıkı kapat.
  • Pirinç içerisinde bekletmelisiniz. Ben öyle okumuştum forumdan. 2-3 gün arası, ıslak iken kesinlikle çalıştırmayın kısa devre yapması muhtemel çünkü. Bataryasını çıkarıp pirinç içerisinde bekletmek gerekir. Google a yazarsanız detaylı sonuçlar çıkacaktır, pirinç içinde bekletmek ile ilgili.
  • geçmiş olsun
  • Arkadaşlar herkese merhaba;
    Ben ve arkadaşım, (ikimizde yüksek kimya müh. adayıyız) bu telefon ıslanmasına karşı bir çözelti geliştirdik ve ürün haline getirdik. Şuanda sahibinden de "Cep Simidi" adında satılmakta, faturalı şekilde ürünleri gönderebiliyoruz. İsterseniz bi bakın diyicem reklam da yapıyorum farkındayım ama win to win bu sonuçta =) Aynı zamanda bizim gibi yerli genç girişimcilere yardımcı olmak isteyeceğinizi de düşünüyorum. İlgilenenler ya da nasıl oluyo bu ya diyenler vardır illaki, bana buradan veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Açıklmalar ilanda da mevcut. Bu arada feysten falan paylaştık kimse inanmamış :) Video koymak şart oldu. Siz okurken var mıdır video yok mudur bilemeyceğim. Ama en kısa zamanda halledeceğiz. Neyse herkese okuduğu için teşekkür ederim.
    Saygılar...

ACİL! S3 MİNİ SUYA DÜŞTÜ ACİL! S3 MİNİ SUYA DÜŞTÜ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.