Şimdi Ara

ACİL SAT. TAK. TREKSTOR DOKUNMATİK 1 GB MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    takas olunur ...

üründe tek sorun sarj olmuyor usb kablosundan kaynaklanıyordur büyük ihtimal

fiyat:40 tl ufak pazarlık payı vardır

özellikleri :

TrekStor - I.beat P!NK schwarz 1 GB
    TrekStor i.Beat p!nk schwarz, TrekStor Trekstor i.Beat -p!nk- Tragbarer MP3-Player 1 GB schwarz Unterstützte Audio Formate: MP3, WMA, WAVUnterstützte Bild Formate: WMA-DRM9-fähigSpeicher: 1GBAufnahmefunktion: Diktiergerät, integriertes MikrofonRadiofunktion: jaLCD - Display: 65.000-fabr-TFT, 1.7' , 32mm x 26 mm, 128 x 160 Pixel Batterie: Li-Polymer AkkuBatterie Betriebszeit: 12 Stunden ( Ladezeit 4 Stunden)USB Anschluss: Video-Out: Lieferumfang: i.Beat pink, USB2.0 Kabel, Sennheiser Ohrhörer, Magix MP3 Maker SE, Software- / Treiber-CD, BedienungsanleitungWichtiger Hinweis: Bitte entsorgen Sie Altbatterien, wie vom Gesetzgeber vorgeschrieben, ( die Entsorgung im Hausmüll ist laut...

temsili resim veriyorum teknik sorunlardan dolayı ürünün resimlerini pc ye atamıyorum en yakın zamanda resim ekleyeceğim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ACİL SAT. TAK. TREKSTOR DOKUNMATİK 1 GB MP3 PLAYER

• Arkadaşa ben satmıştım srs ve wow desteği olan bi alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.